Adrenalinska avantura

Najuzbudljiviji motocross spektakl stiže u Zagreb!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Masters of Dirt, najveći i najuzbudljiviji Freestyle Motocross spektakl po prvi puta dolazi u Zagreb, a nova generacija MOD sportaša čije sportske izvedbe su među najprogresivnijima akcijskim disciplinama predstavit će nove trikove!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Eurosong 2024 prvi put u povijesti Evo gdje je u Zagrebu organizirano gledanje finala Eurosonga, dolazak je najavio i gradonačelnik Tomislav Tomašević!


Brz napredak i odlučnost vozača osiguravaju da se svaki tjedan može vidjeti nešto posve novo, te je publika u mogućnosti po prvi puta vidjeti nešto još je još neotkriveno u javnosti!
Na natjecateljskoj sceni u ovom sportu prošlogodišnji međunarodni pobjednik bi danas sa svojim trikovima bio dostojan tek 10. mjesta. Sadašnja generacija vozača odrasta uz video igre, te se čini kako ne poznaju granice. Ovi momci uspješno izvode trikove koji su se još prošle sezone smatrali neizvedivima. Uzevši u obzir činjenicu kako se FMX pojavio tek prije desetak godina, razvivši se iz motokros utrke – zapanjujuće je vidjeti golemi napredak u samo jednom desetljeću.

Kako bi M.O.D. ostao vjeran svojim korijenima, a paralelno omogućio nesmetan napredak, napravljen je M.O.D. show. Uklanjanje svih formalnih natjecateljskih struktura izvođačima daje više slobode za pomicanje vlastitih granica i kreativnosti. Segmenti ovog spektakla ohrabruju vozače da na zabavan način konstantno uče – unapređujući svatko svoje akcije. U izvedbama ne postoje nesportski pokreti s ciljem postizanja nagrade, novca ili bodova.
Jedina nagrada za koju se vozači natječu su ovacije publike i fanova!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene