premijera

Mel Camino od sada sviraju na tvom balkonu, pogledajte spot za njihovu pjesmu koja je nastala u trenutku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjesma je jedna od onih koje nastaju na licu mjesta, bez prevelikog filozofiranja i naknadnih ukrasa.

Mel Camino svojim novim singlom "Na tvom balkonu" slavi zaljubljenost i svo ono ugodno "ludilo" koje ju okružuje. Glazbu potpisuje cijeli bend, a tekst frontmen Zlatko Majsec. Pjesma je jedna od onih koje nastaju na licu mjesta, bez prevelikog filozofiranja i naknadnih ukrasa.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Novi singl kantautorice Erne ima jednostavan fokus - na izvedbi jednog intimnog “komadića duše“

„Refren 'na tvom balkonu sam k'o u avionu, dok si pričamo našu prošlost svu' opisuje mnogima znanu situaciju kad se s osobom koju 'imamo rad' gotovo pa natječemo tko će prije i sočnije prikazati svoj dotadašnji život - dok u njemu još nije bilo te osobe koja se iznenada pojavila i zagospodarila našim srcem. Nešto poput uzajamnog dijeljenja i uspoređivanja osobnih 'mitologija'“, kažu iz Mel Camina.


Za produkciju je zaslužan provjereni majstor zanata Hrvoje Prskalo, a za videospot još jedan takve vrste - Tvrtko Barišić Vidokk. Lavovski dio posla obavilo je i dvoje vrlo talentiranih mladih plesača Lara Frgačić i Endi Schrotter koji nose čitav spot - ne samo plesački već i glumački.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga u vezi s jednim od omiljenih domaćih chefova? Prijatelji kažu da su već neko vrijeme sretni i zaljubljeni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene