Idući petak

VIDEO Maja Posavec i Mayales u Tvornici kulture

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Talentirana glumica i pjevačica Maja Posavec gošća na koncertu Mayalesa!

Talentirana glumica i pjevačica Maja Posavec bit će gošća na Mayalesovom koncertu sljedećeg petka 21.3. u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 2 Zaplesala i legendarnu koreografiju Tajči otkrila u razgovoru s Daliborom Petkom: "Severinu nisam nikad gledala kao svoju nasljednicu"

Budite i vi dio njihovog spota!

Otkrio je to poznati radijski voditelj Dalibor Petko u svom showu na Narodnom radiju, kada je ugostio Maju iz grupe Detour te Petra Beluhana i Ivanu Rushaidat iz grupe Mayales.

)

Poveznica koju dijele Mayalesi i Maja, osim uzajamnog uvažavanja, vezana je uz činjenicu da je Maja jedno od poznatih lica koje se pojavljuje u Mayalesovom aktualnom videospotu 'Još te uvijek mogu'. Uz nju, u spotu su Massimo Savić, Livio Badurina, Tereza Kesovija, Aleksandar Stanković, Iva Šulentić...

 Mayales će uz poznate pjesme, 'Virtual baby', 'Od ljubavi', 'Mogu i sama', 'Ti dobro znaš kome pričam', 'Toliko smijeha' predstaviti i neke potpuno nove skladbe. Na pozornici će im se pridružiti i nekadašnji vokali Mayalesa – Kristijan Beluhan i Valerija Nikolovska.

Ovaj neobičan trojac, u raznim formacijama, izveo je i pjesmu 'Zmaj' od Detoura, te obradu pjesme 'Bang, bang' koju u originalu izvodi Nancy Sinatra. Neobičan spoj dva vokala i ukulele uvest će vas u Mayalesov koncert pod nazivom 'Prvi dan proljeća'!

)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene