Ljetni hit

Luka Nižetić snima spot za ljetnu pjesmu 'Vječno'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Pjesma je slučajno došla do mene, svidjela mi se odmah i bez previše razmišljanja sam je uzeo', kaže Luka Nižetić.

Kako je i sam već spomenuo neplanirano pred ljeto Luka Nižetić predstavio je svoj novi singl, pjesmu 'Vječno' koja se ne nalazi na njegovom aktualnom četvrtom studijskom albumu 'Kad zasvira...'.

>> Luka Nižetić: 'Orgazam je blaženo stanje, kad si sjedinjen s univerzumom'

Pogledaj i ovo Luka Nižetić atraktivan spot Luka Nižetić novom pjesmom intrigira maštu: "Smatram ovaj period svojim najodvažnijim glazbenim iskorakom"

„Pjesma je slučajno došla do mene, svidjela mi se odmah i bez previše razmišljanja sam je uzeo budući mi je iskreno ponestalo bržih stvari, a znamo da su za ljeto takve pjesme najidealnije i jednostavno se nameću. Mislim da smo na kraju dobili ritmično začinjenu pjesmu koja nastavlja istim putem kao i prošlogodišnji hit naslov 'Jugo' dodaje mladi splitski glazbenik.

Pjesmu potpisuje Vladimir Kirin dok iza produkcije stoji Zvonimir Dusper Dus.

Pod redateljskom palicom Mare Milin ovog utorka, 11. lipnja u 14 sati u samome centru grada Zagreba, točnije u parku Zrinjevac, snimat će se i video broj, a o svemu svestrana umjetnica govori:

„Kad razmišljam o vizualnom stilu ove pjesme, stalno idem za refrenom: 'Nećemo živjeti vječno, zato budimo ono što jesmo' te melodijom koja ulazi u uho na prvo slušanje. Radi se o brzoj, strasnoj pjesmi sa snažnom porukom koja se krije iza vrlo čestih, “pitkih” riječi. Sugestija toga da su najbolje stvari u životu besplatne i naoko prejednostavne. Koliko gurua zdravog života, života uopće, savjetuje da postoji jedino sadašnji trenutak? I da je prošlost prošla, otišla, a budućnost ne postoji? Odgovor je: svi. Ova pjesma sugerira upravo to“

Uz Luku u spotu će biti podosta statista različitih stilova, afiniteta budući su ljudi okosnica svijeta pa tako će biti i ovog spota. Cilj nam je kroz ovaj dio dati svijet u malom, pomalo idealističan, zarazno optimističan, sa snažnom sugestijom pozitivnog. U ovom spotu sa samom pjesmom slavit ćemo životnu vedrinu koja se i inače često veže i uz samog Luku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene