Posebna pažnja

Ljepotice otkrile čarobnu formulu za blistavu ljepotu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neodoljivi miris kokosa vodi nas ravno u tople ljetne mjesece koji su pred nama.

Uz sve više zraka sunca naše tijelo traži posebnu pažnju. Najveća hrvatska drogerija Kozmo predstavila je novu Phytorelax Kokos liniju za njegu tijela. Drevna biljka čarobnog djelovanja, koja potječe iz tropskih krajeva, diljem se svijeta koristi u brojne svrhe, a njezino čarobno djelovanje posebno je rašireno u kozmetici. Novu liniju Phytorelaxa isprobale su i televizijska voditeljica Mirna Maras i radijska voditeljica Lorena Nosić.

Pogledaj i ovo Mirna Maras i Željko Batinić - 5 Ne viđamo ga često Naša voditeljica objavila je romantične fotografije sa suprugom koji joj je nakon prvog kraha braka vratio vjeru u ljubav!

'Oduševljena sam novom linijom Kokos. Već pri prvom dodiru s kožom osjetite lakoću, svježinu i poletnost. Miris ove hranjive biljke vodi nas ravno u bezbrižno ljeto!',  izjavila je Mirna Maras.

Ana Begić za sebe bira samo najbolje

Linija Kokos dolazi iz laboratorija Harbor PHYTORELAX, a na bazi je kokosovog ulja s iznimnim kozmetičkim svojstvima. Kokosovo ulje je dragocjena tvar, prirodni lijek, s izvanrednim ublažavajućim, umirujućim i zaštitnim svojstvima. Njegovo svakodnevno korištenje, omogućuje pravi kozmetički tretman suhe, dehidrirane kože te služi kao zaštita od agresivnih vanjskih utjecaja.

Svi proizvodi Phytorelax kozmetike potpuno su u skladu s prirodom te sadrže više od 98% prirodnih sastojaka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene