Ujedinjene snage klupskih programa

Novi đir srijedom u centru Zagreba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarni zagrebački klupski programi 'Blackout' i 'RnB confusion' ove zime ujedinjuju snage te predstavljaju novi đir srijedom u centru grada.

Hip-Hop kulturu u hrvata prije velikih 20 godina donio je i pretvorio u opće prihvatljivu kultni zagrebački brand Blackout na čelu sa internacionalnim promotorom, radio voditeljem i dj-em Filip Iveljom aka Dj Phat Phillie-ijem. R'n'B kulturu u zagrebački clubbing prije deset godina popularizirala je ekipa zagrebačkog RNB Confusion-a na čelu sa Adnanom Mehmedovićem zvanim Medom.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Novo zabavno putovanje: Green Gold Club u novom ruhu

>>Hrvatski R'n'B Confusion u zagrljaju francuskih Alpa

Ove klupske zime, ekskluzivno, dva najveća urbana klupska zagrebačka crew-a i branda, Blackout i RNB Confusion, ujediniti će snage te svim ljubiteljima soul, r'n'b i hip-hop klupske kulture pružiti urbano utočište svake srijede u klubu Lemon, na dva tematska floor-a. Uz novi clubbing doživljaj srijedom u klubu Lemon, Phat Phillie i Medo pokreću i konceptualnu „warm up“ večer „Classics“ u wine baru La Bodega u Bogovićevoj. Zagrijavanje sa La Bodega Classics uz čašicu vina, pršut i sir, španjolski ambijent te uz plesni stari dobri soul i r'n'b zvuk biti će rezervirano svake srijede od 21-23:30h. La Bodega Classics je program namijenjen isključivo za stariju ekipu te je kapacitetom limitiran na broj gostiju.

Od srijede 23. listopada, Blackout i RNB Confusion će vas zabavljati i grijati kroz zimske dane svake srijede u klubu Lemon na dva tematska floor-a te kroz službeni „Classics Warm Up“ u La Bodegi Wine baru. La Bodega i Lemon zajedno će ponuditi novi koncept izlazaka u Zagrebu, svojevrsnu fuziju koja će objedinjavati staru i novu školu, starije i novije generacije, muziku 90-ih i trenutne trendove, hranu i piće.

Blackout @ THE BASEment Floor / Lemon Club

Tako će ekipa Blackout-a na simbolično nazvanom „THE BASEment“ floor-u kluba Lemon prizvati dobra stara vremena i zlatno doba „Blackout“ programa te se vratiti r'n'b i hip-hop zvuku ponajviše 90-ih. U glavnim ulogama na THE BASEment floor-u biti će dobro znani zagrebački DJ-evi Phat Phillie, Bizzo Bodega, Independent i gosti.

RNB Confusion @ HOT LEMONade Floor / Lemon Bar

Na vrući plesni podij „HOT LEMONade“ vatru će dolijevati najsvježijim trendovima i hitovima iz r'n'b, mash up i mainstream klupske kulture dj-evi RNB Confusion programa. Sve zaljubljenike i trendsetere u popularni glazbeni recept RNB Confusion-a hranit će zaraznim plesnim ritmovima Dj-evi Em Bee, Sheko te specijalni gosti programa.

Classics Warm Up @ La Bodega Wine Bar (+24)

Službeno zagrijavanje za klupsko ludilo u Lemonu svake srijede između 21 - 23:30h od 23. listopada, rezervirano samo za stariju ekipu iznad 24 godine biti će novootvoreni wine bar "La Bodega" u Bogovićevoj. Novi koncept i program zvat će se „Classics“, čija će posebnost biti u 3D konceptu "Dine-Drink-Dance" popraćenim sa isključivo dobrim starim zvukom soul, funk i r'n'b-ija. Vaši domaćini večeri biti će poznati zagrebački promotori Phat Phillie i Medo koji će u španjolskom ambijentu La Bodege uz čašicu dobrog vina, birati i puštati samo najklasik stvari. 

U dosad nezabilježenoj klupskoj i nightlife urbanoj krizi u gradu Zagreb te neprikoslovenoj vladavini turbo folka, zagrebački promotori Phat Phillie i Medo uz najavu klupske suradnje, pokrenut će i mjesečne radionice kojima će glavni fokus biti edukacija novih generacija, prezentacija urbane klupske scene, novih trendova u glazbi i clubbingu sa zanimljivim domaćim i stranim gostovanjima.

Od srijede 23. listopada provjerite NOVI ĐIR srijedom u gradu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene