Ona tek dolazi...

Glas o kojem bruji Internet... Njezino ime je Banks!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Waiting Game' broji stotine tisuća preslušavanja, a Banks postaje sve poznatija diljem svijeta, jednostavno vas hipnotizira svojim glasom!

Pjevačica Jillian Banks iz Los Angelesa proslavila se singlom 'Before I Met You' koji ju je predstavio široj publici, te ostvario 50.000 klikova na YouTubeu, a nakon toga su se nastavile nizati glazbene uspješnice poput 'Fall Over' i 'Waiting Game'.

>> Katy Perry ima najprodavaniji album godine - iako je objavljen prije tri godine!

Pogledaj i ovo Lana Del Rey (Foto: Instagram) svi su je gledali Neprimjeren outfit za crkvu pjevačice koja se više ne pojavljuje često u javnosti, a sve ju je teže i prepoznati!

Upravo zbog njezinog glasa mnogi strani glazbeni mediji nazivaju 25-godišnjakinju 'novom Lanom Del Rey'. No, ne dajte se zbuniti, ove dvije djevojke ne dijele ništa zajedničko osim talenta i glazbenog žanra.

Banks se glazbom počela baviti sa 15 godina kad je počela pisati svoje pjesme, a nakon toga je naučila sama svirati i klavijature.

Nedavno je izdala i novi singl, 'Waiting Game' koji na platformi SoundCloud ima preko 300.000 preslušavanja. Poslušajte zašto!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene