Poduzetnička radionica

Klub crvenih cipela - Dođite na radionicu i budite moćne žene u društvu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Želite se uključiti u radionicu uspješnih žena i pritom nešto naučiti? Dođite u Klub crvenih cipela!

Klub crvenih cipela je projekt koji okuplja uspješne žene, pri čemu se uspjeh vrednuje zadovoljstvom sobom i svojim životom. Glavna zadaća Kluba je da dijeljenjem životnih i poslovnih iskustava, znanja i vještina svojih članica, a kroz tematska druženja, radionice, okrugle stolove, tribine i seminare, doprinese jačanju svijesti o odgovornosti žene za vlastiti život te razvoj društva u cjelini.

Pogledaj i ovo Marta Fernandes (Foto: Instagram) Uživancija na Jadranu Žene slavnih nogometaša pokazale svoje čari na golišavim fotkama s jahte kojom plove Jadranom

Predstava 'Mobitel' privukla je mnoge, a domaće zvijezde otkrile su nam tajne svojih mobitela

Članice Kluba su žene različite po dobi, interesima i onome čime se bave (poslovne žene, umjetnice, poduzetnice, novinarke, sportašice, glazbenice, liječnice …), dolaze iz različitih okruženja, no sve ih povezuje duh zajedništva, želja za dijeljenjem, učenjem i širenjem optimizma i vjere u bolje i vedrije sutra. Iako cilj Kluba nije poticanje biznisa već poboljšanje položaja žene u društvu, ponajprije kroz jačanje ženske osobnosti, u planu Kluba je i rad s mladim ženama koje tek kreću u poslovni svijet.

Kroz posebno osmišljene radionice i program mentorstva, klub će mladim poslovnim ženama omogućiti da nauče kako u uvjetima zahtjevne karijere imati i zadovoljavajući privatni i obiteljski život, ne ugrožavajući pri tome svoju cjelovitost, zdravlje i vedrinu.

Radionica će se održati u četvrtak 29. siječnja u 19,30h, cijena je 150kn a u to je uključen i domjenak. Obavezne su prijave na klubcrvenihcipela@gmail.com, a radionica će se održati u Cateringu Kvatrić u Maksimirskoj 127.

Grupu vode: 

 

Ivona Zgrabljić supruga, majka dvoje djece, osoba kojoj je brak životni put u dvoje, u dobru i zlu. Ivona je privatna poduzetnica, konzultantica u području ljudskih resursa te autorica alata Edukator ID koji pomaže pojedincima da otkriju svoje sposobnosti i talente, interese i vrijednosti te razvijaju karijeru temeljenu na autentičnosti.

Kristina Ercegović poduzetnica, spisateljica i poslovna učiteljica, nakon 13 godina braka sretno rastavljena žena i Lukina mama. U 15 godina poslovne karijere napisala je tri knjige, osvojila brojne domaće i svjetske stručne nagrade, iz nule izgradila tri, i i prodala dvije svoje firme. Danas u sklopu svoje tvrtke Zaokret potiče ljude da pokrenu vlastiti biznis, a putem projekta Business Cafe bavi se umrežavanjem malih poduzetnika. Često predaje, piše blog i mentorica je na Start up kampovima te jedan je od mentora u poduzetničkom reality showu SNAGA VOLJE.

Melita Pavlek savjetnica za PR, tajnica Hrvatske zajednice županija, radijska novinarka, kolumnistica, koreograf i kostimograf. Izdala dvije knjige sabranih kolumni. Uz sve poslovne vratolomije, najviše ju je odredilo samohrano majčinstvo (kćer tinejdžerica). Desetogodišnji solerski roditeljski staž profilirao ju je kao borca za ženska prava, čak i onda kada za to nije postojala nužda. Trenutno je u trogodišnjoj vezi sa zanimljivim Slovencem, u potrazi za zajedničkom adresom.

Nebojša Subanović meteorolog poduzetnik, gonič zmajeva, onih motornih, pasionirani motorist i otac dva odrasla sina. Poslije 18 godina braka i dvije godine soliranja, imao je dovoljno hrabrosti i ludosti uletjeti u novu vezu, ovaj puta bez papira. Koja traje.

Orhan Lujinović, marketinški stručnjak, poslovni trener, stručnjak za to kako biti single te što ne raditi ako želiš život u dvoje, kako sam kaže. Smatra se pravim bogatašem kada je riječ o iskustvima u odnosima, kako onim površnim, tako i onim dubokim. Autor je knjige poezije Orkanska ljubav.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene