Povodom ulaska u EU

Klapa Sveti Juraj će nastupiti u Vijeću europske unije u Bruxellesu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U srijedu 3. srpnja 2013. gdine, klapa Sveti Juraj će nastupiti i u Vijeću europske unije u Bruxellesu povodom svečanog prijema Misije RH pri EU.

Povodom svečanosti ulaska Republike Hrvatske u članstvo Europske unije 1.7. 2013 na trgu Kleber u Strasbourgu u sklopu otvaranja Europskog foruma s početkom u 10,30 sati koncertnim nastupom će se predstaviti klapa Hrvatske ratne mornarice 'Sveti Juraj'.

>> Halid Bešlić predstavlja pjesmu 'Sviće zora'

Pogledaj i ovo showbuzz Ljetna elegancija Sanja prekrasna u bijelom: Izdanje 'začinila' crvenim ružem!

Istog dana u 16.30 sati mornarička klapa iz Splita nastupit će i u Europskom parlamentu gdje će na svečanoj ceremoniji podizanja državnih stijegova izvesti himnu Republike Hrvatske i himnu Europske unije.Na svečanosti će nazočiti predsjednik Hrvatskog sabora, Josip Leko s potpredsjednicima i izaslanstvom prvih hrvatskih izabranih europskih zastupnika kao i predsjednik Europskog parlamenta s potpredsjednicima, te zastupnici svih zemalja članica EU, saznajemo od veleposlanice Anice Đamić, stalne predstavnica RH pri Vijeću Europe.

U srijedu 3. srpnja 2013. gdine, klapa Sveti Juraj će nastupiti i u Vijeću europske unije u Bruxellesu povodom svečanog prijema Misije RH pri EU u sklopu svečanosti ulaska RH u članstvo EU kojem će nazočiti najviši državni i vojni dužnosnici RH, EU i NATO-a.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene