iz pera Miroslava Rusa

Jesen u znaku nove pjesme kultnog ITD benda: "Pred nama je jedna drugačija, akustična, lagana pjesma"

Pjesma Zrno bola - 3 Pjesma Zrno bola - 3 Hit produkcija/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pjesma Zrno bola - 3 Pjesma Zrno bola - 2 +0 Pjesma Zrno bola - 1 Galerija

Izlaskom petog studijskog albuma ITD banda ''Orao nikad ne leti u jatu'' bilo je jasno kako su pred nama pjesme koje će s vremenom stati uz bok kultnim pjesmama kao što su ''Gradske cure'', ''Lagano umirem u tvome sjećanju', ''Sonja'',''Skidam te pogledom''..

Nakon singla ''Orao nikad ne leti u jatu'', po kojem je album i dobio ime, ovaj legendarni pop rock sastav kojeg slušaju gotovo sve generacije, s ponosom predstavlja novi uradak ''Zrno bola''.

Kao i mnoge ITD-ove pjesme, tako je i ova, proizašla iz pera Miroslava Rusa, jednog od najvećih i najprisutnijih autora diljem regije. Zaslužan je za glazbu i tekst, dok je aranžman i produkciju napravio s mladim, iznimno talentiranim producentom Mihaelom Blumom.

''Pred nama je jedna drugačija, akustična, lagana pjesma ''Zrno bola'' za koju sam siguran da će se svidjeti ljudima koji vole takav tip glazbe, kao i onima koji su ljubitelji ITD banda.'', zaključuje Miroslav Rus.

''Zrno bola'' može se pohvaliti i video spotom za koji se pobrinula vrijedna ekipa Hit produkcije na čelu s kreativnim Hrvojem Banićem.

Osvrnimo se još jednom kratko i na aktualni peti studijski album ''Orao nikad ne leti u jatu''; kojeg s originalnim pjevačem Branislavom Bekićem, potpisuje Miroslav Rus, a uživati možemo u dvanaest pjesama, koje su u kratko vrijeme osvojile kako struku, tako i brojnu publiku. Spomenuti album donosi jedan spoj osamdesetih i vremena u kojem živimo. Svirački izuzetno profesionalno odrađen, i obogaćen svirkom najboljih domaćih izvođača, zvuči nikada svježije. Miroslav Rus, tvrdi da je ovaj album zapravo početak drugog poluvremena utakmice koju igra ITD band.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene