8. kolovoza

Glowinthedark dolazi u Revelin

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Supertalentirani dvojac iz Nizozemske - Albert Harvey i Kevin Ramos, znan kao Glowinthedark dolazi 8. kolovoza u Culture Culb Revelin.

Albert i Kevin bili su nadahnuti svojim idolima N * E * R * D, DJ Chuckie, Daftpunk iColdplay, koji su im bili ujedno i uzor za stvaranje vlastite glazbe.  

Pogledaj i ovo showbuzz 13. rujna DJ Lia i Dreamgirls u Revelinu

Revelin je dijelio ulaznice koje su osvojili GABRIJEL PEROLI I HRVOJE PETROVIĆ.

Svoje nastupe izvode sa puno energije koju dobivaju iz muzike vizualizirajući sebe kao spoj svijetla i energije na pozornici, te je  otuda je i potekao naziv dua – Glowinthedark.

Na početku su stvarali  ritmove, pjesme i remixe za nekoliko umjetnika različitih stilova, a njihov glazbeni stil se najbolje može opisati kao elektronski pop sa različitim ujtecajima glazbe iz cijelog svijeta.

Nakon vrlo dobrog prolaska njhovog prvog albuma “The Battalion EP” nizozemski dvojac prebacio se na višu razinu i stvorio  priznata izdanja pod etiketama  Selekted music i Cabellero Recordings i Chuckie dok su  izdanja pod  Dirty Dutch Records-om, singlovi JUMP, Control My self, Wojo i Maskara pokazali da Glowinthedark vladaju ravnopravno sa vodećim dj-ima svjetskom klubbing scenom.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 99kn, na ulazu 149kn.
VIP ulaznica 249kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene