svjetska turneja

Probijajući bubnjevi, nezaboravni vokali i dovitljivi humor: Glam metal legende Steel Panther sviraju u Zagrebu

Steel Panther Steel Panther Foto: AFP

Steel Panther, glam metal legende iz Los Angelesa, vraćaju se u Zagreb u sklopu svjetske turneje, i to u Tvornicu kulture u srijedu, 10. srpnja 2024. godine.

"On The Prowl" turneja prati istoimeni album objavljen početkom ove godine. Zarazni riffovi, probijajući bubnjevi i nezaboravni vokali uz dosjetljivi humor donijeli su bendu globalnu prepoznatljvost. Album “On The Prowl” to potvrđuje sa singlovima poput “On Your Instagram”, “Magical Vagina” i “One Pump Chump” koje su spremne za odjekivanje na koncertima.

Kalifornijski band najpoznatiji je po svom humoru i tekstovima, kao i nastupu koji potencira tipični glam metal. Steel Panther su popularnost stekli početkom 2000-ih svirajući u klubovima Sunset Stripa, od kuda su se popeli na globalne rock’n’roll pozornicu i zauzeli pozicije na lineupima festivala.

Obučeni su u tajice i kožne jakne, s ogromnim perikama, a uz prikaz macho kulture, njihov komični pristup temama seksa, droge i rock’n’rolla brzo je dobio horde fanova i probio ih u mainstream. Česti gosti na stageu su im bile hollywoodske zvijezde, a i sami su se pojavljivali u reklamama i TV emisijama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene