Bravo!

Detour zaplesao do prvog mjesta top liste

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Grupa Detour ima razloga za sreću...

Trenutno najveća domaća electro acoustic pop atrakcija grupa Detour uživa u plodovima svoga rada. Nakon osam godina postojanja, uspješnih hitoidnih singlova, prošlomjesečnog spektakularnog koncerta pred prepunom zagrebačkom Tvornicom, odličnih recenzija, te prvog mjesta na top listi prodaje albuma s aktualnim, trećim studijskim uratkom 'A što ak' ja...' slobodno se može zaključiti da doživljavaju renesansu u svojoj karijeri.

Detourovci u zagrebačkoj Tvornici dokazali da je došlo njihovo vrijeme

'Srce veliko', 'Snijeg', 'Daleko' i još uvijek tekući singl 'Plešem sama' otvorili su priču trećeg albuma nakon pet godina od zadnjeg studijskog albuma i kako vidimo vrijedilo je i isplatilo se toliko dugo čekati. I ovog puta istančani pop rukopis glavnog autora Nenada Bourgudana donio je grupi Detour prve pozicije radijskih top lista sa skladbom 'Plešem sama' za koju je ovih dana snimljen i video broj.

Spot potpisuje mladi filmski autor Tvrtko Barišić poznatiji po uspješnim suradnjama s Ninom Romić, grupama Pavel, Yammat, Tom & the Twisters i drugima. Atmosfera spota je mračna, a likovi u spotu snimani su odvojeno i pretapanjima spajani u željenu kompoziciju čime je postignut dinamičan i pomalo dramatičan prikaz plesne pjesme u tumačenju članova benda i gostujućih glazbenika.

Premijera spota najavljena je za 08.12. na MTV-u, a nakon toga i na svim ostalim TV postajama u regiji. Inače, promocija spota uslijedit će par dana prije Detourovog prvog koncertnog nastupa u Beogradu u Mikser House-u gdje će 12.12. zajedno sa kolegama iz TBF-a upriličiti zagrebačko - splitski vikend u Beogradu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene