Poslušajte!

Danijel Jurić ima novi hit!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Danijel Jurić nakon kraćeg odmora vraća se svojoj publici novim singlom 'Opet se tugom pokrivam'

Nakon kraćeg odmora, Danijel Jurić u radijski eter vraća se novim singlom, što će ponajviše razveseliti brojnu publiku i obožavatelje. Novi singl nosi naziv 'Opet se tugom pokrivam', za koju je tekst napisao sam Danijel. Prethodni singlovi koji su u kratko vrijeme osvojili radijski eter dobili su nasljednicu u koju Danijel puno vjeruje, te da će biti još jedna uspješnica.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško Još jedna uspješnica Antonia Dora Pleško novom pjesmom "Oprostit ću sve" najavljuje uzbudljivu glazbenu godinu

Glazba za ovu pjesmu dolazi iz autorske radionice Danijela Jurića, Petra Romca i Emila Bačića, dok su odličan aranžman napravili Zvonimir Domazet i Danijelov suradnik Siniša Reljić.

'Evo me, vraćam se punom parom i zvukom, s novom pjesmom, ali i onim drugima koje imamo u planu. Ponosan sam na moj novi tim s kojim surađujem, mog klavijaturistu i gitaristu i vjerujem da će puno toga novoga izaći iz ove naše glazbene radionice.Pjesma 'Opet se tugom pokrivam' vrlo je živopisna i premda me uvijek pitaju čemu toliko tuge, ja odgovorim, netko tko zna što je sreća, jedini zna pisati o tuzi', rekao je Danijel Jurić

Da se puno novih stvari priprema kada je u pitanju glazba, Danijel nam je otkrio u razgovoru, a detalje ćemo otkriti uskoro. Do tada sve bitne informacije potražite na Facebook stranici Hit Records Official.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene