Osvojite ulaznice

Culture Club Revelin dovodi poznati svjetski klupski brand Godskitchen!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odmah dan iza jednog klupskog branda dolazi drugi!

Culture Club Revelin dovodi 21.8.2014 Godskitchen međunarodni Superclub brand plesne glazbe u sklopu kojeg će nastupit popularni njemački dvojac Cosmic Gate. Nakon godina establiranja na britanskoj sceni, Godskitchen je danas superbrand te stoji iza mnoštva uspješno organiziranih dance manifestacija, festivala, party-a, evenata...

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajno! Revelin priprema senzacionalni uvod u Novu godinu! Prvi koncert u 2017. sprema Oliver Dragojević

Organizatori dijele 2x2 ulaznice za nastup benda Godskitchen. Budite kreativni i napišite zašto bi baš vi trebali osvojiti ulaznice za njihov nastup. Na natjecaj@novatv.hr pošaljite svoj odgovor i osobne podatke!

Godskitchen se ističe od ostalih manifestacija po jedinstvenoj arhitekturi, uređenju, multimediji te vizualnoj i zvučnoj kulisi koja krasi svaki njihov event. Ista organizacija stoji iza jednog od najuspješnijih europskih festivala Global Gathering, koji osim Velike Britanije svoje franšize ima diljem svijeta- u Rusiji, Ukrajini, Turskoj, Koreji, Australiji, Južnoj Americi...Uz top produkciju Godsktichen-a, njihovo najubojitije oružje su svjetska imena koja krase sve njihove manifestacije. Njihovi unaprijed rasprodani eventi dovoljno govore o tome, a 21.8.2014 publika u Culture Clubu Revelin imat ćemo priliku uživo pod njihovim brandom vidjeti njemački duo Cosimic Gate.

Poznati svjetski klupski brandovi podgrijat će atmosferu u Culture Clubu Revelin

Cosmic Gate je njemački trance duo koji čine Claus Terhoeven i Stefan Bossems. Legende trance scene poznati su po uzbudljivim melodijama s move-on ritmovima, koji uvijek ponovno pokreću i probude emocije kod publike.Prvi singl s kojim su se vinuli top ljestivice bio je "The Drums", nakon čega su uslijedio "Exploration Of Space", "Mental Atmosphere" a njihov "Somewhere over the Rainbow" je remix poznate melodije filma Čarobnjak iz Oza. Uz svoje autorske radove, Cosimic Gate su napravili remixe za umjetnike kao što su Tiësto (Urban Train), Ferry Corsten (Punk), Blank & Jones (DFF), Israel Kamakawiwo'ole (Somewhere Over the Rainbow), Svenson & Gielen (Answer the Question) i Vanessa-Mae (White Bird), i James Hornera na temu iz filma Avatar- " I See You".

Cosimic Gate svirali su preko " 1000 noći" po cijelom svijetu sa brojkom koncerata od 130 godišnje, te bili gosti mnogih poznatih klubova kao što su Ministry of Sound i Privilege Ibiza, ASOT600 - Ultra Pacha, NYC i Marquee- Las Vegas rezidenciji.
Krajem petog mjeseca izdali su novi album "Start To Feel" koji je zasjeo ravno na vrh Beatport glazbene ljestvice. Prvi singl "Falling back" naišao je na izvrsne kritike, a DJ Mag ga naziva himnom plesnih podija , dok se od drugog singla" Fair Game" sa albuma "Start to feel" očekuje da postigne jednaku popularnost.

Razina popularnosti nedavno izdanog hita "Fair Game" raste iz dana u dan i osvaja publiku širom svijeta, a "Fair game" je ujedno i prva suradnja tandema Nic & Bossi sa Orjanom Nilsenom, neospornim autoritetom u svijetu produkcije plesne glazbe.
Tijekom poslijednjih godina Cosmic Gate se odmakao od žestine trance-a i sa više suptilnosti uplivao u elektronske ritmove zadržavajući i dalje svoj energični stav, a kako oni uživo znaju pokretnuti publiku provjerite na njihovom nastupu 21.8.2014 u Culture Clubu Revelin.

Cijene karata:
Pretprodaja 100 kn / VIP 200 kn
Na ulazu 150 kn / na VIP ulazu 250 kn

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene