Dobra vijest

"Da il' Ne“ prvi je studijski album sjajnog domaćeg dua Cubies!

Cubies (Foto: Matej Čelar) Cubies (Foto: Matej Čelar) Matej ?elar 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cubies (Foto: Matej Čelar) Cubies (Foto: Matej Čelar) Cubies (Foto: Matej Čelar) Cubies (FOTO: PR) Cubies (Foto: Nina Šturlić) Cubies (Foto: Nina Šturlić) +0 Cubies (Foto: Nina Šturlić) Galerija

Cubies objavio svij prvi album "Da il' Ne".

Deset pjesama i nekoliko godina rada kratki je opis prvog studijskog albuma "Da il' Ne" producentskog dua Cubies. JJ i Zima prije nekoliko su godina uredili prostor koji je ubrzo postao njihov privatni studio te je krenula priča s Cubiesima.

"Trebalo je par godina da nastane naš prvi album. Par godina rada, strpljenja, živciranja, kreativnosti, svađe i ljubavi, ali čini nam se da je urodilo plodom. Prije tih par godina, cijeli su nam se životi vrtili na istom mjestu i sa istom zanimacijom. Stara garaža je danas naš studio, a instrumenti su nam u rukama i prije nego smo znali hodati", kažu Cubies.

Album su snimili i napravili sami, ali su uvažili savjete Srđana Sekulovića Skansija koji je napravio miks albuma. Uz njega, miks nekih pjesama i mastering napravio je Luka Tralić Shot. Kako ističu, album je spoj svih žanrova koje su slušali i u njima pronalazili sebe.

"Da il' Ne" službeno su najavili singlom "Bijelo" koji je objavljen prije nekoliko dana, a na albumu prvijencu nalaze se i već poznate pjesme "On je kriv", "Nije isto", "Ti je ne voliš" te "Kada bi svi". Nakon nekoliko nastupa na festivalima poput INmusic festivala, Exita i Pine festa, Cubies najavljuju i solo koncert kojim će publici predstaviti studijski materijal.

Koncertna promocija albuma održat će se 26. studenog u zagrebačkom klubu Vinyl, a ulaz na koncert je slobodan.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +7 Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Brad ne dopušta Angelini da ostvari jednu od najvećih želja prije nego im djeca navrše 18 godina?
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene