Mladi glazbenik!

Pop-pjevač umjetničkog imena Coolins priprema koncert u Dugom Selu, izuzetno mu se veseli!

Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins +0 Karlo Bartolec Coolins Galerija

Karlo Bartolec, poznatiji kao Coolins, sutra će publiku u Dugom Selu razveseliti svojim glasom, a koncertu se izuzetno veseli.

Pop-pjevač Karlo Bartolec, javnosti poznat kao Coolins, ovoga će četvrtka sa svojim glazbenim timom održati koncert u Dugom Selu u San Martinu.

Pjevač je počeo sa studijskim snimanjem nove pjesme koja nosi naziv ''Samo ti'', a koju će javnost imati premijerno prilike čuti početkom listopada. Petar Brkljačić, koji je sa pjevačem i privatno prijatelj, ujedno i producent pjesme, potpisuje tekst i glazbu.

''Zaista se veselim svojoj publici prezentirati pjesmu na najbolji mogući način jer je pjesma totalno druga priča, totalno novi i moderniji zvuk i radujem se pustiti je publici'', kazao je Coolins.

Coolins je prije koji dan proslavio okrugli 30. rođendan u krugu njemu dragih ljudi, a ovo će ljeto za njega biti radno.

Koncert počinje u 20 sati, gdje će sa svojim kolegama Domagojem Holjevcem i Josipom Rudelićem izvesti bezbroj, što domaćih, što stranih hitova.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene