Ludilo se produljilo

Cest is d′ Best trajati će dan duže!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najstariji ulični festival u Hrvatskoj, popularni Cest is d′ Best ove će godine trajati dan duže od planiranog i po prvi puta će se održati na prostoru Britanskog trga u Zagrebu.

Program na Britancu u četvrtak, 12. lipnja počinje u 17.45 i trajat će do 21.30, a posjetitelji će tijekom programa vidjeti nastup makedonske performerske skupine Teatrosk i australca sa zagrebačkom adresom Jack Flasha.

Pogledaj i ovo showbuzz U centru grada Cest is d'Best i ove godine oduševio Zagrepčane!

Uz performere u programu će nastupiti glazbeni duo La papa iz Zagreba i Pimp My Pump ekipa koje će pumpu na Britancu sprejevima pretvoriti u pehar ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva. Program će biti interesantan i za najmlađe posjetitelje jer će se održati nekoliko likovnih radionica i igraonica.

Cest is d' Best seli se u Knin i Gospić!

„Oduševljeni smo brojem posjetitelja ovogodišnjeg Cest is d′ Besta pa nas zbog toga posebno veseli produžetak festivala i to po prvi put na posebno šarmantnom Britanskom trgu. Pozivamo sve zaljubljenike u uličnu umjetnost i Cest is d′ Best da dođu i zabave se te svojim dolaskom uveličaju završetak vrlo uspješnog 18. Cest is d′ Besta“ – izjava je direktora festivala Zlatana Jaganjca.

Regularni program festivala održava se do srijede na Trgu bana J. Jelačića, Trgu Petra Preradovića i u Arena centru, a u četvrtak u sklopu dopunskog dana na Britanskom trgu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene