Sjajna prilika

CDR Natječaj za producente: Dimension Sounds – Kompilacija Dimensions festivala 2013.

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

CDR, multiplatforma i glazbeni projekt koja stvara prilike i mogućnosti za razmjenu glazbe i procesa glazbene produkcije, idealan je partner Dimensions festivala!

Dimensions festival se u 2013. udružio s berlinskim CDR-om (Create, Divine, Release) kako bi kreirao uzbudljiv novi projekt i pružio ljudima priliku da produciraju originalnu pjesmu i na svoj jedinstven način pridonesu Dimension zvuku na kompilaciji Dimensions festivala 2013.

>> The Original Wailers dolaze na Outlook festival!


CDR, multiplatforma i glazbeni projekt koja stvara prilike i mogućnosti za razmjenu glazbe i procesa glazbene produkcije, idealan je partner Dimensions festivala zbog zajedničke ljubavi prema elektronskoj glazbi i pružanja podrške mladim i nadolazećim talentima.

Za sudjelovanje u projektu potrebno je stvoriti pjesmu koja se fokusira na iskustvo i atmosferu dnevnog i noćnog programa Dimensions festivala. Od kasnonoćnih energičnih poskočica, do jutarnjih ambijentalnih skladbi, izabrane pjesme ovjekovječiti će zvučnu sliku festivala.

14 najboljih pjesama biti će predstavljeno na Dimension Sounds kompilacijskom albumu koji će biti izdan u partnerstvu sa izdavačkom kućom Bleep, dok će pobjednik s najboljom skladbom osvojiti nastup na festivalu na CDR zabavi na brodu i dvije ulaznice za Dimensions 2013.
Za vrijeme trajanja natječaja najbolji prijavljeni radovi biti će predstavljeni i na službenim stranicama festivala. Sve prijave moraju biti predane najkasnije do nedjelje 04. kolovoza, dok će izabrani radovi biti predstavljeni u ponedjeljak 12. kolovoza 2013. godine.

Sve informacije možete naći i na službenoj stranici Dimensions festivala www.dimensionsfestival.com i na službenoj stranici CDR-a http://cdr-projects.com/project/dimension-sounds/

Pogledaj i ovo showbuzz Stranica za 'partijanere' Hrvatski glazbeni festival svrstan među 10 najboljih u svijetu!


Nakon uspješnog rasprodanog prvog izdanja Dimensions festival se vraća u magični ambijent napuštene tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule od 05. do 09. rujna 2013. Cilj Dimensionsa je i ove godine kreirati jedinstveni festivalski događaj i doživljaj pažljivo birajući program koji okuplja najbolje svjetske glazbenike, izvođače, producente, DJ-e i soundsysteme elektronske underground glazbe za nekoliko tisuća posjetitelja iz više od pedeset zemalja svijeta.
Povoljnije early bird ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije mogu se nabaviti po cijeni od 660 kuna na www.pozitivanritam.hr/festivali/dimensions-festival.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene