nova glazba

BoBo i Radiofonik za pjesmu "Cjepivo" snimili videospot visokog rizika na Hendrixovu mostu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Videospot u režiji Izoom produkcije sniman je u nesvakidašnjim uvjetima, na četrdesetak metara visokom Hendrixovu mostu.

U plemenitoj misiji traženja najprigodnije glazbe za doba svjetske zdravstvene krize BoBo i Radiofonik udružili su snage i objavili pjesmu "Cjepivo", za koju ih je inspirirala priroda - ljekovito bilje i ljubav kao najsnažnija pokretačka sila koja liječi svijet.

"Cjepivo šalje poruku o važnosti povratka čovjeka temeljnim vrijednostima njegova opstanka na Zemlji, a to su majka priroda, dobro društvo, glazba i ljubav. Tu leži rješenje za sve probleme. Ljudima želimo pokazati da se i ozbiljnim temama može pristupiti ležerno, bez tenzija i svađe", pojašnjava ovaj neobični dvojac motive koji su ih naveli da se posvete temi koja izaziva velik interes javnosti, ali i puno oprečnih mišljenja.

Videospot u režiji Izoom produkcije sniman je u nesvakidašnjim uvjetima, na četrdesetak metara visokom Hendrixovu mostu, po čijem se vrhu BoBo nonšalantno prošetao svirajući gitaru i pronoseći poruku ljubavi. Priznaje da je pjesma načas utihnula kada je mostom prošao teretni vlak, ali vlak, baš kao i svi problemi dođe i ode, a nakon toga pjesma odjekne još glasnije.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Profimedia) Billy Zane (Foto: Instagram) +0 Billy Zane (Foto: Getty Images) Celebrity Pamtimo ga kao zgodnog negativca u ''Titanicu'', a 23 godine kasnije kose više nema, ali ima koju kilu viška i poveći trbuh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene