Mlade snage

Bend Baby Blue ima novi spot 'Ovisan' - Pogledajte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bend Baby Blue predstavlja spot za svoj četvrti singl "Ovisan". Spot je sniman pod redateljskom palicom Tvrtka Barešića iz ''Vidokk Visuals-a'' na mnogo lokacija u gradu Zagrebu, ali i izvan njega, te je svojim ljetnim štihom odlična najava za nadolazeću turneju benda Baby Blue po Jadranu.

Pjesma "Ovisan" donosi i novi zvuk benda, koji ovaj put karakterizira zanimljiva kombinacija elemenata pop glazbe i energičnog prizvuka rock glazbe. Glazbu, tekst, aranžman i produkciju potpisuje gitarist benda, Ivan Zečić.

Baby Blue mladi je zagrebački bend koji postoji tek nešto više od godinu i pol dana, a iza sebe ima tri singla; „Bježim“, „Provokacije“ i „Gdje smo sad“ i više od 50 nastupa u Zagrebu i okolici.

Ivan Zak uživa na jahti u društvu ljepotice!

Bend čine Ivan Penezić (vokal), Ivan Zečić (gitara), Filip Deriš (bas gitara), Dominik Žagmešter (klavijature) i Ivan Radelić (bubanj). Sve tri pjesme našle su svoje mjesto u hrvatskom radijskom eteru, a mogle su se čuti i na radijima u Sloveniji, BiH, Srbiji i Makedoniji. Isto tako, spotovi pjesama emitirani su na brojnim TV postajama u Hrvatskoj i regiji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene