Poslušajte

'Baruni ' se vraćaju s pjesmom 'Dobro došla mi u sjećanje'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovoga puta Baruni su odlučili svoju mnogobrojnu publiku iznenaditi sa nečim potpuno novim, a kako doznajemo upravo danas će se snimati video spot za istoimeni singl.

Poznati hit maker Miroslav Rus i ovoga puta potpisuje glazbu i tekst pjesme ˝Dobro došla mi u sjećanje˝, dok je za aranžman zaslužan Zvonimir Domazet.

Pogledaj i ovo Vanna Bravo! Nova Vannina autorska pjesma "Kriva nota" za sasvim poseban album: "Publici nudim nešto svježe i drugačije"

Što su nam to sve novo još pripremili svima dobro poznati Baruni koji iza sebe broje dvadeset godina uspješne karijere, mnogobrojne hitove 'Kada Sava krene prema Brodu', 'Ljubav nosi tvoje ime', 'Dobro mi došla stara ljubavi', 'Mene grije', 'Uzmi sve', a sada i novi singl ˝Dobro došla mi u sjećanje˝ jedva čekamo vidjeti.

>>  PREMIJERA Nove pjesme Jelene Rozge - 'Obožavam'

'Nakon par godina diskografske pauze, snimili smo novu pjesmu „Dobro došla mi u sjećanje“ s kojom počinjemo jedan novi period u našoj karijeri. Veselimo se izlasku nove pjesme, te se nadamo da će se svidjeti našoj publici i nestrpljivo čekamo zapjevati je na nekom nadolazećem koncertu'.rekao nam je Danijel

Baruni danas kreću sa snimanjem video spota za aktualni singl, a do tada i poslušajte singl!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene