Pri hit

Ana Bebić objavila novi singl ‘Smiley’

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Interesantno osmišljeni video materijal potpisuje ekipa IDJvideos.

Dugo najavljivani i očekivani singl pjevačice Ane Bebić inače široj javnosti poznata po duetu sa Severinom s kojom je izvela Italianu, jednu od najuspješnijih regionalnih pjesama posljednih godina, donosi nešto sasvim novo na našu glazbenu scenu.

Pogledaj i ovo Ana Bebić (Foto: Instagram) Drži se, Ana! Lijepa Hrvatica o problemima u trudnoći: ''Plačem, nitko vas na to ne pripremi do kraja''

Severina je ove godine bila kreativna – njezin rad predstavljen na Interliberu.

Pjesma Smiley potpisuje dobro poznati glazbeni dvojac na Balkanu, producent I kompozitor Filip Miletić i tekstopisac Miloš Roganović autori brojnih Severininih hitova i ostalih, koji su se pokazali u još kreativnijem i orginalnijem svijetlu. Interesantno osmišljeni video materijal potpisuje ekipa IDJvideos, za Ani izgled pobrinuo se modni studio Prostor, a za plesne korake ekipa plesnih studija Zilenium i Dance factory DF.

'Jedva čekam da čujem prve komentare na pjesmu i spot i nadam se da će se sav naš zajednički trud isplatiti. Vjerujem da će pjesma biti posebno draga za provod djevojkama, jer iskreno većina nas je bila u situacijama kada smo svojim ponašanjem prkosile ljubavnim problemima', isitče Ana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene