U Today Showu

VIDEO Naši dečki još jednom oduševili Amerikance!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovaj nastup u New Yorku je bio samo jedan od promotivnih nastupa kroz koje promoviraju svoj treći, netom objavljeni studijski album Celloverse.

Luka Šulić i Stjepan Hauser su fantastičnom izvedbom hita “Thunderstruck” u jednom od najgledanijih i najstarijih američkih TV emisija, u Today Showu digli Ameriku na noge! Naravno oduševili su i voditeljice.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Svim kupcima novog albuma, 2CELLOS će sa zadovoljstvom potpisivati njihove primjerke

 

Ovaj nastup u New Yorku je bio samo jedan od promotivnih nastupa kroz koje promoviraju svoj treći, netom objavljeni studijski album Celloverse. Drugom polovicom ovog mjeseca dečki započinju svoju veliku američku turneju na kojoj će održati 42 koncerata, od kojih je velika većina već unaprijed rasprodana!

No prije toga, Luka i Stjepan se za nekoliko dana vraćaju u Hrvatsku kako bi izlazak albuma proslavili i s hrvatskim obožavateljima. Potpisivat će 'Celloverse' albume kupcima u zagrebačkom Aquarius Music Shopu (Varšavska 13) u subotu, 7. veljače, od 12:00 do 13:00 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene