Zaljubljeni kao prvog dana

Naš redatelj i poznata Splićanka pronašli su sreću jedno s drugim nakon propalih brakova, a još se čeka njihov sljedeći korak!

Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak Ranko Šuvar/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak +9 Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak Galerija

Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak u sretnoj su vezi od 2014. godine, a brzo su se i zaručili, no još nisu stali pred oltar.

Filmski redatelj Zrinko Ogresta i njegova zaručnica, dječja spisateljica i bivša TV voditeljica Ozana Ramljak, nisu propustili svečanu premijeru filma "Escort" pokojnog redatelja Lukasa Nole koja je u Zagrebu okupila brojna poznata lica.

Po dolasku u kinodvoranu Zrinko i Ozana spremno su pozirali fotografima na crvenom tepihu, a zagrljeni i nasmijani potvrdili su da ljubav među njima još cvjeta. Njih dvoje u sretnoj su vezi od 2014. godine, brzo su se i zaručili, no, koliko je poznato, još nisu stali pred oltar.

"Ozana je moje nadahnuće, to ne skrivam", kazao je jednom prilikom Ogresta o svojoj zaručnici.

Splićanka Ozana Ramljak, rođena Perković, kći je nekadašnjeg intendanta splitskog HNK-a Rade Perkovića, a iza sebe ima brak sa splitskim biznismenom Antom Ramljakom, tijekom kojeg su postali roditelji troje djece.

Ozana danas vodi Studij filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja na Veleučilištu VERN te predaje kolegije Govorničke vještine, Poslovni hrvatski jezik i Književnost, mediji i transmedijski storytelling.

Po struci profesorica kroatistike i južnoslavenskih filologija, radila je nekoliko godina kao viša savjetnica za kulturu i prosvjetu u uredu Vlade RH za etničke i nacionalne zajednice ili manjine te je vodila jednu emisiju na nacionalnoj televiziji.

Autorica je knjiga za djecu "Zgodne nezgode", "Očaranosti", "Paučinasta priča", "Što će biti kad odraste".

Zrinko je doktor umjetnosti i redoviti profesor u trajnom zvanju na Odsjeku filmske i televizijske režije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, na kojoj predaje od 1990.

I on iza sebe ima brak s profesoricom Marijom Bašić, s kojom ima sina.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 7 +28 Maja Šuput - 9 Celebrity Suprug Maje Šuput u totalnoj nevjerici zbog legendarne ekipe koja je sjedila do njih u restoranu: ''U polunesvijesti je, ali se pravi''

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković i Stjepan Hauser Novak Đoković i Stjepan Hauser - 2 Novak Đoković i Stjepan Hauser Novak Đoković i Stjepan Hauser - 3 +38 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 2 Celebrity Novak Đoković skočio na binu k Stjepanu Hauseru u Beogradu, pogledajte kakav je show napravio s našim glazbenikom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene