ovakvoga ga nismo vidjeli

Gibonni pokazao djelić svoje privatnosti i raznježio fanove: "Znali smo da si ljudina, ali sada smo uvjereni"

Gibonni - 4 Gibonni - 4 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gibonni - 4 Gibonni (Foto: IN Magazin) Zlatan Stipišić - Gibonni (Foto: Dnevnik.hr) Gibonni - 3 +0 Gibonni - 1 Galerija

Zlatan Stipišić Gibboni na Instagramu je pokazao kako uživa sa svojim "čuvarima", a ovakvoga ga dosad nismo imali priliku vidjeti.

Glazbenik Zlatan Stipišić Gibboni pridružio se Instagramu u veljači ove godine, a već broji preko šest tisuća sljedbenika.

Sada je s njima odlučio podijeliti djelić svoje privatnosti, koju inače vješto skriva od javnosti, a fotografijama je sve rastopio.

"Rosie Stipičič mi čuva mozak od bespotrebnih informacija, a Pepper Stipišić tabane od pogrešnih koraka. Nevjerojatni suživot mačke, psa i čovjeka", napisao je uz fotke na kojima je pokazao svoje ljubimce i kako uživa s njima, a ovakvoga ga dosad nismo imali priliku vidjeti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zlatan Stipišić Gibonni (@gibonniofficial)

"Predivni! Najbolja zaštita i terapija!" komentirao je među prvima njegov kolega Jacques Houdek. "Znali smo da si ljudina, ali sada smo uvjereni", "Kako divno i slatko", "Prekrasne fotke", još su neki od brojnih komentara koje je dobio, a fotke su skupile i hrpu lajkova.

Gibboni inače rijetko otkriva informacije o svojem privatnom životu, no u listopadu prošle godine je za In Magazin otvoreno progovorio o supruzi Sanji u koju se zaljubio prije nego što je postao slavan.

"Mi smo jednostavno ljudi koji smo se našli puno prije nego se meni dogodila popularnost i imamo odnos koji je totalno atipičan, puno zdraviji i da se tako izrazim i iskreniji. Imao sam sreću što sam upoznao takvu ženu'', kazao je glazbenik. Gibonni i Sanja zajedno imaju troje djece, sinove Randa i Lorenza te kći Tanju.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 7 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović +3 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović pozirala s bivšim suprugom jedne od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica, zatekla se u izlasku s poznatim domaćim licima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene