Radi i samo radi

Zar ste sumnjali? Madonna na vrhu liste, zaradila 125 milijuna dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lista bogatih i slavnih više manje je ista iz godine u godinu, no najveća bitka se vodi oko mjesta na vrhu!

'Material Girl' Madonna našla se po zaradi na vrhu ljestvice slavnih sa 125 milijuna dolara zarađenih u protekloj godini i to uglavnom zahvaljujući turneji, ali i odjeći, mirisima i drugim ulaganjima, objavio je Forbes.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Na drugom mjestu je redatelj Steven Spielberg sa 100 milijuna dolara koje je zaradio uglavnom zahvaljujući "staroj slavi" i filmovima "E.T." i "Jurski Park", ali i velikom prošlogodišnjem hitu, filmu "Lincoln".

>> Madonna u 55-toj: 'Ja sam upravo sada doživjela prosvjetljenje'

Treće mjesto dijele autorica trilogije "50 nijansi sive" E.L. James, radijski voditelj Howard Stern i glazbeni producent Simon Cowell koji su zaradili po 95 milijuna dolara.

"Madonin uspjeh u 55. godini samo pokazuje nevjerojatnu snagu uspješne glazbene karijere", napisala je Forbesova novinarka Dorothy Pomerantz.

Forbes godišnju listu zarade slavnih sastavlja prema podacima od agenata, menadžera, producenata i drugih, ne uračunavajući pritom porezne olakšice, honorare agenata i druge troškove.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene