Prate je milijuni

Bivša djevojka slavnog pjevača na plaži podsjetila zašto je u njoj tražio utjehu

Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Yovanna Ventura i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Yovanna Ventura (Foto: Getty Images) Yovanna Ventura (Foto: Getty Images) Yovanna Ventura (Foto: Getty Images) Yovanna Ventura (Foto: Instagram) +0 Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Galerija

Bivša djevojka Justina Biebera, Yovanna Ventura pozirala u bikiniju na plaži i plijenila pažnju top formom.

Bivša djevojka jednog od omiljenog ali i javnim ispadima sklonog pjevača, Justina Biebera, 23-godišnja Yovanna Ventura u kojoj je utjehu tražio nakon jednog od prekida sa Selenom Gomez, svojim posljednjim fotografijama podsjetila nas je zašto je tome i bilo tako.

Pogledaj i ovo Justin Bieber, Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Nevolje u raju Svladale ih emocije: Slavni par koji se nedavno zaručio plakao jedno drugom u naručju nasred ulice!

Yvonna je pokazala liniju od koje zastaje dah u srebrnom bikiniju s tangama na jednoj od plaža u Miamiju, i to uoči lansiranja vlastite kolekcije kupaćih kostima u suradnji s modnim brendom "I Shine 365". Inspiraciju je pri dizajniranju pronašla u ljepotama elemenata zemlje, vatre, vode i vjetra stoji na njezinoj web stranici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yovanna Ventura 🇩🇴 (@yoventura) on

O njezinoj popularnosti svjedoči vojska obožavatelja na profilu na Instagramu gdje je prati njih više od 5 i pol milijuna, a s kojima je između ostalog i dijelila trenutke sa snimanja promotivne kampanje. No, ono što ju je dodatno proslavilo je veza s Justinom Bieberom s kojim je bila 2014. godine, a nekoliko godina kasnije našla se u zanimljivom ljubavnom trokutu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yovanna Ventura 🇩🇴 (@yoventura) on

Naime, neposredno nego su Justin i Selena obnovili vezu 2017. godine, Selena je prekinula vezu s reperom The Weekndom, koji je ubrzo viđen kako šeće držeći se za ruku Yovannom.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +10 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Šuput tražila račun, a dobila nešto posve drugo od jednog ugostitelja na Korčuli, pokazala i što

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene