Evo zašto!

Povezuju ga s mnogim ljepoticama: Ima 60 godina te je vrlo moćan i bogat

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vladimir Putin, ruski predsjednik postao je najpoželjniji neženja!

Iako je dosad na vrhu najpoželjnijih neženja u Rusiji godinama bio oligarh Mihail Prohorov, s trona ga je 'svrgnuo' Vladimir Putin.

Pogledaj i ovo showbuzz stotine uvreda Putinova navodna kći koju je pratilo oko 93 tisuće ljudi obrisala je Instagram nakon što se našla na udaru kritika

Naime, prema istraživanju tamošenjeg časopisa za žene Tajne zvijezda, svaka peta Ruskinja bi se udala za bogatog i moćnog 60-godišnjeg predsjednika.

>> FATALNA GIMNASTIČARKA Ona je kriva za Putinov bračni brodolom?

>> VIDEO Tko je zapravo Putinova supruga?

Ruskinje, navodno, privlači njegova hrabrost i neustrašivost, ali i moć te bogatstvo koje posjeduje.

Putin je, prema istraživanjima, odbojan situiranim i bogatim te visoko školovanim ženama dok bi sve ostale bez razmišljanja pristale na brak s njim ili 'ozbiljno razmislile'.

Putin, koji je 2012. godine osvojio svoj posljedni predsjednički mandat, prošlog mjeseca je javnosti otkrio kako se on i supruga Ljudmila razvode.

Vijest o razlazu bračnog para godinama se pojavljivala u medijima, a tek tad su potvrdili kako žive odvojeno.


Fatalna gimnastičarka kriva za bračni brodolom?

Vladimir Putin već godinama demantira glasine o ljubavnoj aferi sa zanosnom Alinom Kabajevom koja se 2007. učlanila u Putinovu stranku Jedinstvena Rusija, a ubrzo je postala i zamjenica predsjednika Dume.

Kada je list 'Moskovski korespondent' 2008. godine objavio informaciju da će se dvoje ljubavnika vjenčati, Putin je to demantirao, ali Alina nije željela ništa reći. List je tada objavio da se Putin rastao od svoje supruge te da bi se trebao oženiti Kabajevom.

Priče o njihovom intimnom odnosu nisu prestale, a posebno ih je potaknuo i odnos koji je Putin imao sa svojom suprugom Ljudmilom. Ona se naime, rijetko s njim pojavljivala u javnosti.

U Rusiji se moglo čuti i kako Putin sa Alinom ima djecu, dječaka i djevojčicu te da oni žive u Sočiju na obali Crnog mora.

Atraktivna gimnastičarka i dobitnica je olimpijskih medalja iz Atene i Sydneya, a nakon ozljede 2007. prestala se baviti sportom i ušla u politiku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene