Kako su slatki!

Njegovi dečki: Ćorluka objavio novu fotografiju sina Viktora i njegova vjernog zaštitara

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka na najljepši su način ušli u 2020. godinu - rođenjem sina Viktora.

Nogometaš Vedran Ćorluka nedavno je postao ponosni tata.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 3 pohvalila se i novom frizurom Franka Batelić pokazala kako izgleda kupaonica u njezinoj vili, ali pažnju je ipak ukrala kćerkica Greta: "Taman za kupanac..."

Njegova supruga Franka Batelić početkom siječnja rodila je njihovo prvo dijete, sina Viktora, koji je ubrzo sretno stigao kući te se nogometno-glazbeni par sada privikava na novi život.

Da se dobro snalaze te da Viktor ima još jednog zaštitnika osim ponosnih roditelja, dokazao je Vedran na svom Instagramu, na kojem je objavio novu fotografiju svoga sinčića te psa Oskara.

Na njoj Viktor spava, dok ga Oskar čuva na kauču, a nogometaš je sve objasnio jednom riječju i jednim emotikonom: "Dečki <3".

Podsjetimo, Franka je sredinom prošlog kolovoza objavila sretnu vijest da je u drugom stanju neodoljivim fotografijama na Instagramu.

Pjevačica je čitavu trudnoću obavljala brojne poslovne obveze, a moramo priznati i da je bila jedna od najljepših domaćih trudnica. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Bili su ludo zaljubljeni, a onda je velika tragedija sve uništila: On i danas razgovara s njom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene