Preslatko!

Omiljena Vanna snimljena je u trenutku u kojem ju dosad nismo imali prilike vidjeti, nova uloga itekako veseli našu pjevačicu!

Vanna u šetnji s unučicom - 3 Vanna u šetnji s unučicom - 3 Josip Moler / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna u šetnji s unučicom - 1 Vanna u šetnji s unučicom - 2 Vanna Vrdoljak - 3 Vanna - 5 Vanna Vanna i kćer Jana - 2 Vanna - 4 Vanna - 3 Vanna - 2 Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 3 +20 Ivana Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 2 Galerija

Pjevačica Vanna sunčani je subotnji dan iskoristila za šetnju, a ispred sebe je vozila kolica u kojima se nalazila njezina unučica.

Pjevačica Vanna ne pojavljuje se često u javnosti, ali današnji sunčani dan iskoristila je za šetnju s jednim posebnim bićem.

Naime, fotografi su Vannu uhvatili dok je vozila crvena kolica u kojima se nalazila njezina unučica, kći sina Luke.

Vanna joj je tijekom vožnje nešto govorila i smijala se, a koliko uživa u tome što je već postala baka odmah je očito.

"Da, istina je. Naš sin Luka postao je otac i jako smo sretni zbog toga. Bit će još unučića, pa slobodno nazovite kada ponovno postanemo baka i djed", rekao je Vanin suprug Andrija Vrdoljak prije tri mjeseca za Story nakon što se proširila vijest da je Luka postao otac.

Vanna sa Andrijom osim 26-godišnjeg sina Luke, ima i kćer Janu, a par je u sretnom braku od 1998. godine. U ožujku ove godine Jana je proslavila 22. rođendan, a ova ljepotica s godinama sve više liči na svoju poznatu mamu.

Suprug Andrija iz prvog braka ima i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila i prvo unuče.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Vučković - 6 Aljoša Vučković - 8 Aljoša Vučković - 5 Aljoša Vučković - 4 +13 Aljoša Vučković - 3 Nekad i sad Legendarni Ferata zbog teške se bolesti povukao u svoja četiri zida, a sada je viđen nakon dugo vremena!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vili Beroš - 1 Vili Beroš - 5 Vili Beroš - 4 Vili Beroš - 3 +21 Vili Beroš - 6 Celebrity Dobro raspoloženi Beroš sa suprugom je za šetnju iskoristio sunčan dan, a s njima je bilo i neodoljivo društvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene