Kraljevski događaj

Oči cijelog svijeta danas su uperene upravo u ovu kapelicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oči cijelog svijeta još jednom će biti uperene u London, gdje se danas odvija veliki događaj - krštenje princa Georgea, a mi vam donosimo zadnje detalje oko ovog kraljevskog čina.

Kate Middleton i Princ William već su nekoliko puta pokazali kako se neće slijepo držati kraljevskih običaja već će ih prilagoditi sebi.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

U srijedu 23. listopada kraljevski par krstit će svojeg sina Georgea u maloj privatnoj kapelici u kojoj je bio položen lijes princeze Diane u palači St.James koji je kasnije premješten na otok Oval koji se nalazi na imanju na kojem je princeza provela djetinjstvo.

Ceremonija krštenja trajat će 45 minuta - princa Georgea će krstiti canterburški nadbiskup Justin Welby, dok će ih snimiti fotograf Jason Bell. Iako je uobičajeno u kraljevskoj obitelji da su kumovi članovi kraljevske obitelji, Kate i William ipak su izabrali svoje bliske prijatelje.

Mali George tako će imati šest kumova te se pretpostavlja kako će oni biti sljedeći; Williamov prijatelj s fakulteta Fergus Boyd i jedni od najstarijih Williamovih prijatelja Hugh van Cutsem i Thomas van Straubenzee, zatim Kateina prijateljica s fakulteta Emilia d'Erlanger, prijateljica Alicia Fox-Pitt te dadilja Williama i Harryja Tiggy Pettifer.

>> Otkriveni novi detalji – princ će nositi haljinicu

Za sada se sigurno zna kako će 3-mjesečni princ nositi repliku čipkaste satenske haljine koju je nosio svaki britanski monarh, a napravljena je za najstariju kćer kraljice Victorije, princezu Victoriju 1841.

Georgeovi roditelji zamislili su taj događaj kao pravo intimno obiteljsko slavlje s čijom odlukom se slaže i sama kraljevska obitelj. Mediji nagađaju tko je sve pozvan i što će odjenuti Kate Middleton, a sve ćemo saznati već danas!

Budite s nama od 13h i pratite najnovije detalje oko kraljevskog krištenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene