ogorčena i bijesna

Uma Thurman uputila jezivu poruku producentu: "Ne zaslužuješ čak ni metak"

Uma Thurman, Harvey Weinstein (FOTO: Getty) Uma Thurman, Harvey Weinstein (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Uma Thurman, Harvey Weinstein (FOTO: Getty) +0 Uma Thurman (FOTO: Getty) Galerija

Uma Thurman je Harveyu Weinsteinu uputila poprilično jeziku poruku povodom Dana zahvalnosti.

Glumica Uma Thurman na Instagramu je uputila poprilično jezivu poruku Harveyu Weinsteinu koji se proteklih mjeseci našao u središtu seks-skandala koji potresa Hollywood.

Pogledaj i ovo Uma Thurman (Foto: Profimedia) bogata karijera Modne piste krasila je već s 15 godina, a kasnije je postala muza redatelja koji ju je zbog jednog poteza umalo stajao života

Uma Thurman (FOTO: Getty) Uma Thurman (FOTO: Getty)

"Zahvalna sam što sam živa, zbog svih onih koje volim i koji imaju hrabrosti zauzeti se za druge. Nedavno sam rekla da sam ljuta, zbog nekoliko razloga, #metoo, u slučaju da niste primijetili prema izrazu mog lica. Važno je uzeti si vremena i biti precizan. Stoga, sretan Dan zahvalnosti svima. Osim tebi Harvey i tvojim zlim urotnicima, drago mi je da se situacija odvija polako, ne zaslužuješ čak niti metak. Čekajte nove informacije", napisala je glumica i potaknula šuškanja da je i ona bila žrtva pohotnog producenta.

Uz poruku Uma je postavila kadar iz filma "Kill Bill: Volume 2" koji je Tarantino snimio u suradnji s Miramaxom čiji je osnivač Harvey i njegov brat Bob Weinstein. Glumica je već govorila o temi seksualnog zlostavljanja u filmskoj industriji, a tada je pohvalila hrabre žene koje su se usudile izaći i priznati što im se dogodilo.

 

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene