Stravična nesreća:

Uma Thurman objavila jezivu snimku nesreće sa snimanja "Kill Billa": "Mislila sam da sam paralizirana"

Uma Thurman (Foto: Profimedia) Uma Thurman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Uma Thurman (Foto: Profimedia) Uma Thurman, Harvey Weinstein (FOTO: Getty) +0 Uma Thurman (FOTO: Getty) Galerija

Uma Thurman optužila je Harveyja Weinsteina da je zataškao stravičnu nesreću u kojoj je mogla zadobiti trajna oštećenja. Quentin Tarantino dao joj je snimku nakon čak 15 godina.

Uma Thurman objavila je na svom Instagramu snimku sa snimanja filma "Kill Bill" iz 2002. godine. Na snimci se vidi nesreća koju je doživjela tijekom snimanja. Naime, vozila je jako brzo automobil i u jednom trenutku izgubila je kontrolu nad vozilom te je sletjela s ceste i zabila se u stablo. Nakon nesreće ostala je ležati na vozačkom sjedalu dok je članovi ekipe nisu izvukli iz auta.

Pogledaj i ovo Uma Thurman (Foto: Profimedia) bogata karijera Modne piste krasila je već s 15 godina, a kasnije je postala muza redatelja koji ju je zbog jednog poteza umalo stajao života

Uma je na Instagramu napisala i da je do svega dovela nemarnost, a za sve krivi producenta Harveyja Weinsteina, govoreći da je on sve htio zataškati. Quentin Tarantino dao joj je snimku nesreće, svjestan da mu to može naštetiti. "Dao mi je snimku svjestan da bi to moglo njemu naštetiti i ponosim se njegovom hrabrošću. Skrivanje ovog je neprihvatljivo. Krivi su Lawrence Bender, E. Bennett Walsh i Harvey Weinstein koji je lagao, uništio dokaze i nastavio lagati o šteti koju je ovo uzrokovalo", napisala je Thurman između ostalog na svom Instagramu.

U The New York Timesu opisala je nesreću, davši intervju protekle subote. U prvim trenucima nakon nesreće je, kaže, mislila da je paralizirana te je molila Tarantina da ne snima. On joj, kaže, snimku nije predao punih 15 godina. Nakon nesreće nosila je ovratnik, imala razbijena koljena i ogromnu kvrgu na glavi. Weinsteina je optužila i da ju je 2002. seksualno zlostavljao u Meksiku.

 

i post this clip to memorialize it’s full exposure in the nyt by Maureen Dowd. the circumstances of this event were negligent to the point of criminality. i do not believe though with malicious intent. Quentin Tarantino, was deeply regretful and remains remorseful about this sorry event, and gave me the footage years later so i could expose it and let it see the light of day, regardless of it most likely being an event for which justice will never be possible. he also did so with full knowledge it could cause him personal harm, and i am proud of him for doing the right thing and for his courage. THE COVER UP after the fact is UNFORGIVABLE. for this i hold Lawrence Bender, E. Bennett Walsh, and the notorious Harvey Weinstein solely responsible. they lied, destroyed evidence, and continue to lie about the permanent harm they caused and then chose to suppress. the cover up did have malicious intent, and shame on these three for all eternity. CAA never sent anyone to Mexico. i hope they look after other clients more respectfully if they in fact want to do the job for which they take money with any decency.

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene