Najdraža mu uloga

Tony Cetinski progovorio o svojoj ulozi djeda i otkrio kako ga unučica zove: "Ne prođe dan da se ne čujemo"

Tony Cetinski i Maša Maša Gavranić Tony Cetinski i Maša Maša Gavranić Gordan Svilar/PR 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski i Maša Maša Gavranić Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 5 Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski In Magazin: Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski +20 Tony Cetinski Galerija

Malena Maša Gavranić u svojoj emisiji "Velika pitanja malih ljudi" na bravo! KIDS radiju ugostila je omiljenog pjevača Tonyja Cetinskog. U zanimljivom razgovoru Tony je Maši otkrio je li dobar djed, kako ga zove unučica Elena, koliko često se viđaju, ali i što publiku očekuje na koncertu u zagrebačkoj Areni 31. svibnja kada slavi 55. rođendan i 35 godina karijere.

U zanimljivom razgovoru Tony je Maši otkrio je li dobar djed, kako ga zove unučica Elena, koliko često se viđaju, ali i što publiku očekuje na koncertu u zagrebačkoj Areni 31. svibnja kada slavi 55. rođendan i 35 godina karijere.

"Jesi li ti dobar djed?", pitala je sedmogodišnja Maša Tonyja.

"Ja mislim da jesam, iako više ličim na Djeda Mraza nego na djeda… Još je mala moja unučica, ima dvije godine, ali ne prođe dan da me ne zove i ne pita di si Nono Toto. Ona mene zove Nono Toto, kako si? Kada ćemo se opet vidjeti? Ona živi u Njemačkoj, a po ljeti dođe u Rovinj, tu kod nas. I onda se družimo cijelo ljeto. I jedva čekam da se opet družimo po ljeti", otkrio joj je Tony.

Kako se pripremaš u Areni?

"Za koncert, je li to misliš? Ja mislim da ćemo se tamo opustiti i uživati. Ja gledam da budemo svi sretni, da se veselimo, da plešemo, da skačemo. I da kada idu ljudi kući, da kažu, wow, bilo je dobro, hoću opet. Potrudit ću se stvarno da i tebi bude dobro ako ćeš doći", poručio joj je Tony. 

"Koja ti je najdraža pjesma?", upitala ga je Maša.

"Misliš, od mojih pjesama? …To ti je isto kao kada tvoje roditelje netko pita tko je draži, ti ili braco ili seka. To je teško izabrati. Volim sve svoje pjesme", priznao je Tony.

"To je dobro!", zaključila je Maša.

Dotaknula se Maša i ljubavi i svoga gosta pitala je li pisao ljubavna pisma?

"Pa pisao sam nekada, da. Pisao sam nekad prekrasna ljubavna pisma, ali nikada ih nisam poslao", priznao joj je pjevač.

"A zašto? Pa zašto ih onda pisao?", zanimalo je Mašu.

"Pa vježbao sam pisati ljubavne, pa su onda to pretočene riječi ljubavne u pjesme kasnije. Onda ja na neki način kroz pjevanje šaljem ljubavna pisma svakome tko razumije pjesmu", pojasnio joj je Tony.

U Tonyjevim pjesmama obožavatelji imaju priliku uživati 31. svibnja u zagrebačkoj Areni.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Senad Bašić - 3 Enis Bešlagić i Senad Bašić - 2 Enis Bešlagić i Senad Bašić - 1 Senad Bašić - 4 +22 Senad Bašić - 1 Celebrity Evo na kojeg je Fazlinovića naletio Enis Bešlagić, nije im dugo trebalo da krenu zbijati šale: ''Da mi je s vama popit kavu...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina +25 Severina u Zadru - 25 Celebrity Severina zbunila svoje obožavatelje videom koji je objavila s aerodroma: "Ovaj čovjek me stalno prati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene