Nova ljubav?

Cruise ubrzo nakon prekida s kolegicom viđen u društvu nepoznate brinete, a svima je zapeo za oko i svojim mladolikim izgledom

Tom Cruise Tom Cruise Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 4 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 2 Tom Cruise - 1 Tom Cruise Mimi Rogers i Tom Cruise - 3 +6 Mimi Rogers i Tom Cruise - 2 Galerija

Tom Cruise viđen je u društvu nepoznate ljepotice prije nego je krenuo na koncert Adele u Londonu prošlog vikenda.

Glumac Tom Cruise koji je oživio staru slavu zbog novog nastavka filma ''Top Gun: Maverick'' uhvaćen je u društvu jedne ljepotice prošlog vikenda.

Pogledaj i ovo Tom Cruise - 6 Hrabrost ili ludost? Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

Tom je bio dio publike na koncertu Adele koji je održala nakon dugo vremena, a prije koncerta Cruise je uživao u prisustvu nepoznate žene.

Dok je Tom privlačio pažnju u crnoj majici i tamno plavoj jakni, njegova misteriozna dama imala je plave traperice i ružičastu markiranu vestu. Sa strpljenjem je čekala dok je Tom dijelio autograme i fotografirao se s fanovima.

U javnost je nedavno izašla informacija kako je Tom prekinuo s djevojkom Hayley Atwell u lipnju ove godine, a ona je navodno već započela vezu s jednim glazbenim producentom.

Hayley i Tom upoznali su se 2020. na setu za film ''Mission: Impossible 7'' i počeli izlaziti, a 2021. godine prvi su put prekinuli.

Nakon kratkog prekida, ljubavi su ponovno dali šansu, ali nije dugo potrajala.

Hayley je Tomu bila prva veća ljubav otkad se rastao s Katie Holmes 2012. godine, a s kojom ima kćer Suri.

Cruise očito nema sreće u ljubavi jer je prije Katie bio u čak dva braka. Od 1987. do 1990. godine bio je u braku s Mimi Rogers, a odmah 1990. godine oženio je jednu od najboljih holivudskih glumica Nicole Kidman. Njihov brak potrajao je 11 godina.

Tom posljednje vrijeme često provodi u Velikoj Britaniji, a mnogi su se zapitali otkud glumcu tolika ljubav za ovom europskom zemljom.

Cruise je sudjelovao na nekoliko važnijih događanja u Londonu poput velikog povratka Adele, koncertu The Rolling Stonesa, britanskom Grand Prixu, teniskim mečevima na Wimbledonu, ali i nekoliko kraljevskih događanja.

''Zaljubio se u sve vezano uz Ujedinjeno Kraljevstvo. Kćer mu živi ovdje, voli popiti dobru šalicu čaja i sviđa mu se što može biti onakav kakav je. Razvio je krug svojih prijatelja i sretan je nakon puno vremena u životu'', rekao je blizak izvor britanskim medijima.

Posebnu pažnju Tom je privukao kad je uhvaćen od strane paparazza s vojvodom i vojvotkinjom od Cambridgea s kojima je razvio prijateljski, ali i profesionalni odnos, a krajem prošle godine pričalo se da je kraljevski par imao priliku vidjeti novi nastavak ''Top Guna'' prije svih na posebno organiziranoj filmskoj večeri.

Trenutno živi u penthouse-u s pogledom na Hyde Park, a po bliskim izvorima, Tom planira u Britaniji ostati do kraja ove godine.

Što se tiče Tomova izgleda, još prošle godine mnogi su se pitali što se dogodilo s njegovim licem i kako je moguće da izgleda tako mladoliko, a onda su stručnjaci sve objasnili.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Mrkela i djevojka Nađa Ilić - 6 Andrej Mrkela i djevojka Nađa Ilić - 5 Andrej Mrkela i djevojka Nađa Ilić - 3 Andrej Mrkela i djevojka Nađa Ilić - 2 +22 Andrej Mrkela - 5 Celebrity Sin Violete iz ''Boljeg života'' uživa u Hrvatskoj na odmoru s djevojkom, poznata mama oduševila svojim komentarom!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Iva Jerković Fani Stipković Iva Jerković Fani Stipković i Fernando Hierro +12 Fani Stipković Celebrity Pogledajte kako su poznate hrvatske ljepotice izgledale prije 15 godina na početku svojih uspješnih karijera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene