Nisu rođeni u Švedskoj

Švedski predstavnici svjetska u senzacija, zbog njih su plakale i žene u Zagrebu!

Marcus & Martinus - 5 Marcus & Martinus - 5 Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Marcus & Martinus - 13 Marcus & Martinus - 12 Marcus & Martinus - 11 Marcus & Martinus - 10 Marcus & Martinus - 9 Marcus & Martinus - 8 Marcus & Martinus - 7 Marcus & Martinus - 6 Marcus & Martinus - 5 Marcus & Martinus - 4 +25 Marcus & Martinus - 3 Galerija

Evo tko su mladi švedski predstavnici koji ove godine zemlju domaćina Eurosonga žele predstaviti u što boljem svjetlu.

Švedski predstavnici Marcus & Martinus dobili su priliku predstavljati državu domaćina na ovogodišnjem Eurosongu, a evo tko su ovi mladi momci koji imaju pjesmu ''Unforgettable''.

Za početak odmah jedna zanimljivost, 22-godišnji blizanci, uopće nisu Šveđani, već Norvežani.

Norveški mediji nedavno su pisali i kako će imati ''više od jednog Norvežana'' na Eurosongu ove godine, što se naravno odnosi na njihove predstavnike, bend Gaate, te braću koja će predstavljati Švedsku.

Pogledaji ovo Marcus & Martinus - 7 Zanimljivosti Domaćin Eurosonga odabrao je svoje predstavnike, već su otprije poznati javnosti, no nešto je svima zapelo za oko!

Marcus i Martinus Gunnarsen rođeni su i odrasli u Norveškoj te su postali poznati kada su osvojili norveški Melodi Grand Prix Junior 2012. godine, kao 10-godišnjaci. Tada su se predstavili s pjesmom ''To draper vann'' (Dvije kapi vode). Od tada je njihova karijera doživjela ogroman uspjeh. Počeli su objavljivati svoje singlove te rasprodali turneje po Europi. Nastupali su i s Jasonom Derulom na turneji.

Jedna od njihovih najpoznatijih pjesama je ''Elektrisk'' koju su objavili 2015. godine, a prije dvije godine pobijedili su i u švedskoj inačici emisije ''Masked Singer''.

Pogledaji ovo Marcus i Martinus (Foto: Dnevnik.hr) - 2 inMagazin Oni su svjetska senzacija, imaju tek 16 godina, a zbog njih su nedavno plakale i žene u Zagrebu

Za Eurosong su se pokušali plasirati i prošle godine pjesmom ''Air'', ali ih je pobijedila Loreen.

Ovaj dvojca 2018. godine posjetio je i Zagreb. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene