duet o ljubavi

Tajči nakon velike tragedije ponovno sretna: S partnerom snimila pjesmu za Valentinovo

Koncert Tatjane Matejaš Tajči (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Tatjane Matejaš Tajči (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Tatjane Matejaš Tajči (Foto: Dnevnik.hr) Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) +0 Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Instagram) Galerija

Tajči je već krajem prošle godine pokrenula glasine da je pronašla novu ljubav, dvije godine nakon smrti supruga Matthewa Camerona.

Tatjana Cameron Tajči i američki glazbenik David Langley već neko vrijeme surađuju, a pjevačica je na svom Facebook profilu objavila pjesmu "Rose of my Heart" koju su snimili skupa uoči Valentinova.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči sa sinovima pohvalila se na instagramu Tajči u emotivnoj objavi nije mogla sakriti koliko je ponosna na svoje sinove zbog njihove odluke

Emotivna pjesma je njihov duet, a Tajči svira harmoniku, dok je David na gitari. Pjevačica Davida i dalje naziva prijateljem, no komentari i fotografije pokazuju da su ipak nešto više.

Tajči je već krajem prošle godine pokrenula glasine da je pronašla novu ljubav, dvije godine nakon smrti supruga Matthewa Camerona. Iako vezu nikada nije potvrdila, Tajči je na svom Instagramu objavila krajem prošle godine fotografiju s Davidom.

"Iscjeljujuće je kada pronađeš nekoga s kim se možeš smijati. (Najvjerojatnije će to biti netko kome je bol dobro poznata jer će znati kada je vrijeme za smijeh, a kada vas mora pustiti da tugujete). Davide, hvala ti", napisala je Tajči u komentaru ispod zajedničke fotografije s Davidom.

"Lijepo vas je vidjeti nasmijane", "Neka vam je sretno", samo su neki od komentara na sliku, na koje Tajči nikada nije odgovorila.

Tajči je 90-ih godina bila na vrhuncu slave u Hrvatskoj, no preselila se u SAD i ondje pronašla ljubav. Suprug Matthew, s kojim Tajči ima tri sina, preminuo je u studenom 2017. godine od raka pluća s kojim se mjesecima borio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene