Teški trenuci

Tajči progovorila o borbi za život njezina supruga: ''Rekao je kako nećemo umirati od straha, već da ćemo živjeti''

Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) Galerija

Tatjana Cameron Tajči otkrila je detalje iz vremena kada joj je suprug otkrio da je bolestan.

Tatjana Cameron Tajči ostala je bez supruga i to joj je zasigurno najteži trenutak koji je proživjela. Tajči se vratila u Hrvatsku kako bi odmorila i bila sa svojom obitelji, a sada je i progovorila o najtežim trenucima kroz koje je prolazila.

Pogledaj i ovo showbuzz IMA NADE Tajčin muž započinje liječenje: ''Život ide dalje''

''Suprug je odmah rekao kako nećemo umirati od straha i neizvjesnosti, nego da ćemo živjeti. Svaki smo se trenutak fokusirali na život, a ne na strah. Kada dođe koban trenutak, doći će, on je neizbježan'', prepričava Tajči za Story.

Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

Naime, Tajči se sa smrću suočila još prije 11 godina kada joj je umro otac. Tada se borila s depresijom, a bilo joj je potrebno sedam godina da se oslobodi napada panike i tjeskobe. Iako je to bila mučna situacija, ona ju je na neki način pripremila na odlazak supruga.

''Gdje god sam ja, on je sa mnom jer mišljenja sam da je vrijeme samo iluzija. Kao ljudi živimo u fizičkom i materijalnom svijetu, ali energija nije ograničena ni vremenom ni prostorom'', smatra nekada najpopularnija pjevačica na ovim prostorima.

Matthew joj najviše nedostaje u roditeljstvu. Teško joj je kada vidi da djeca nemaju roditelja jer je on, ističe, bio izvrstan otac.

Tajči je otkrila i kako je to izgledalo kada je došao kobni trenutak. ''Doživjeli smo dva velika šoka. Prvi kada je stigla dijagnoza i otkriveno da je karcinom u četvrtom stadiju, a drugi kada je Matthew otišao'', govori Tatjana, koja je u svemu tome željela samo zaštiti djecu, no uveliko joj je olakšalo to što je suprug želio s njima o svemu otvoreno razgovarati.

Tajči će u sklopu svog posjeta Hrvatskoj 15. srpnja nastupiti i u Mariji Bistrici. 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene