"Zauvijek će mi nedostajati"

Tajči posvetila dirljivu objavu voljenom suprugu koji je preminuo od teške bolesti: "Vidim ga u našim sinovima…"

Tatjana i Matthew Cameron Tatjana i Matthew Cameron Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana i Matthew Cameron Tatjana i Matthew Cameron Tatjana i Matthew Cameron Tatjana Cameron Tajči - 9 Tatjana Cameron Tajči - 5 Tatjana Cameron Tajči - 6 Tatjana Cameron Tajči - 7 Tatjana Cameron Tajči - 8 Tatjana Cameron Tajči - 9 Tatjana Cameron Tajči - 10 +11 Tatjana Cameron Tajči - 11 Galerija

Tatjana Cameron Tajči obilježila je rođendan svojeg pokojnog supruga Matthewa Shanea Camerona emotivnom objavom na Instagramu.

Tatjana Cameron Tajči prisjetila se svojeg pokojnog supruga Matthewa Shanea Camerona, koji je preminuo 2017. godine.

Povodom njegova rođendana, Tajči je na profilu na Instagramu podijelila stare obiteljske fotografije uz emotivnu posvetu svojem voljenom Matthewu.

"Danas bi Matthew slavio 53. rođendan. Uvijek smo se smijali zbog toga što sam starija od njega. Ova godina bila je puna velikih promjena. I upravo u tim trenucima bol zbog toga što ga nema probada još jače. Uvijek je imao rješenje za sve i sa svim se znao nositi. Vidim ga u hrabrosti naše djece, u njihovom humoru, njihovoj ustrajnosti, odanosti, vještinama s ljudima, kreativnosti i predanosti onome u što vjeruju. Vidim njegov duh u načinu na koji i oni pomiču granice vlastitih zona komfora. No ono gdje ga najviše vidim je u svijesti svih trojci naših sinova da penjući se uzdižu druge i uvijek pruže ruke drugima na putu do ostvarenja svojih snova. I osjećam ga u svim onim malim trenucima kada budem preplavljena - prije nego što je preminuo, obećao mi je da i ja već imam ono na što sam se oslanjala kod njega: sposobnost ostati mirna i staložena u krizi i nikada ne prestati vjerovati. Zauvijek će mi nedostajati", napisala je Tajči uz fotografije na kojima pozira s pokojnim suprugom i njihovim sinovima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)

Matthew je preminuo od karcinoma u dobi od 46 godina. Tajči je pokojnog supruga upoznala u Americi, gdje je odselila početkom 90-ih. Danas s trojicom sinova živi u Nashvilleu i ima bend s kojim izvodi duhovnu glazbu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović Nekad i sad Nećete prepoznati Kolindu na fotografijama iz srednjoškolskih dana, tada je još imala svoju prirodnu boju kose!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina sa sinom Severina sa sinom Severina sa sinom Severina sa sinom +25 Severina sa sinom Celebrity Severina sa sinom na Poljudu pratila utakmicu Hajduka, on je nosio dres sa svojim prezimenom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene