najiščekivaniji koncert

Svi jedva čekaju vidjeti kraljicu estrade - priprema iznenađenje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi put će pred zagrebačkom publikom izvesti najveći ovogodišnji hit Uno momento.

Najpopularnija pjevačica regije večeras se sprema za koncert u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta i po prvi put će pred zagrebačkom publikom izvesti najveći ovogodišnji hit Uno momento.

 
Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

Njen bend je sastavljen od najboljih glazbenika uz pojačanje trubača koji će dodatno začiniti večer. Najavilo se nebrojeno mnogo poznatih osoba koji će zajedno sa Severininim fanovima uživati u koncertu sezone. Severina je jutros na svojoj Facebook stranici objavila fotografiju s kojom je uputila poziv za večerašnji nastup:

"Jedva čekam večeras da ta silina emocija izađe pred mojom publikom. Rujanfest, vežite se polijećemo". Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba.

Kakva provokatorica: Severinina utegnuta guza 'izaziva infarkte'

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene