Njegovo lice sve govori

Zajedno su više od 40 godina i ona je njegova savršena osoba, a sada ih je zatekla tužna vijest

Jay i Mavis Leno Jay i Mavis Leno Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jay i Mavis Leno - 3 Jay Leno Jay Leno Jay i Mavis Leno - 8 Jay i Mavis Leno - 4 Jay i Mavis Leno - 5 Jay i Mavis Leno - 7 Jay i Mavis Leno - 1 +0 Jay i Mavis Leno Galerija

Supruzi Jayja Lena, Mavis Leno dijagnosticirana je Alzheimerova bolest prenose strani mediji.

Slavni američki voditelj Jay Leno podnio je zahtjev za starateljstvo nad svojom 77-godišnjom suprugom Mavis Leno kojoj je dijagnosticirana Alzheimerova bolest.

73-godišnja televizijska legenda podnijela je pravne dokumente kako bi postao konzervator Mavisina imanja, izvijestio je TMZ. Nije poznato kada je Mavis točno dijagnosticirana Alzheimerova bolest, progresivna, degenerativna bolest mozga, kod koje nakupljanje abnormalnih proteina uzrokuje odumiranje živčanih stanica.

Par je zajedno više od četiri desetljeća, a vjenčali su se 1980. godine nakon što su se upoznali 1970-ih u poznatom Comedy Storeu u zapadnom Hollywoodu i nemaju djece.

Tijekom nedavnog pojavljivanja u "The Kelly Clarkson Showu", Jay je rekao da bi se ljudi trebali oženiti osobom kakvom i sami žele biti te da je on oženio svoju savršenu osobu.

Jay se u javnosti pojavio u prosincu u Los Angelesu, a snimljen je kako se vozi u svom Tesla Cybertrucku, najnovijem automobilu iz njegove opsežne kolekcije automobila. Bio je to jedan od njegovih rijetkih izlazaka nakon što je prije 11 mjeseci slomio ključnu kost u sudaru motocikla, samo dva mjeseca nakon što je doživio nesreću s motorom koji se zapalio i tijekom koje je zadobio opekline lica.

U intervjuu s Piersom Morganom, Jay je rekao da se odvezao u bolnicu nakon šokantnog incidenta, a zatim je odlučio otići kući da obavijesti svoju ženu, nakon čega se ponovno vratio u bolnicu gdje ga je ona i posjećivala.

Starateljstvo je inače pravni status kojim sud imenuje osobu koja će upravljati osobnim i financijskim poslovima maloljetne ili poslovno nesposobne osobe.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s mamom Nika Barišić s mamom Nika Barišić Nika Barišić +16 Nika Barišić Celebrity Mlada zvijezda Kumova objavila fotografije s mamom, koja je sve očarala izgledom: "Predivna!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll Celebrity Knoll se pojavila na prestižnom američkom događanju i objavila video, a onda su se pojavile njezine neobrađene fotke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene