'Deadpool'

Zavodio u 'Larinom izboru', a danas je zvijezda Marvelovog hita

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpski glumac proživljava najsretnije dane. Krenulo mu je i na poslovnom i na privatnom planu. Glumi u holivudskom hitu - rame uz rame sa Ryanom Reynoldsom.

Srpski glumac Stefan Kapičić proživljava najsretnije dane. Osim što mu ide na privatnom planu, krenulo ga je i na poslovnom. Naime, dobio je ulogu u ekranizaciji Marvelovog strip junaka Colossusa u holivudskom spektaklu 'Deadpool'.

Pogledaj i ovo showbuzz Loš izbor uloga DOGAĐA SE I NAJBOLJIMA Glumci koji su se uspjeli iskupiti za svoje grozne uloge

VIDEO Utjelovili košarkaške legende: 'Bilo je teško jer oca nisam upoznao'

S njim će glumiti i holivudska zvijezda Ryan Reynolds. Kapičić je posudio glas ruskom mutantu, a za Entertainment Weekly rekao je kako je strasni ljubitelj stripova te mu je 'Deadpool' jedan od najdražih. Bio je, kaže, oduševljen kad je saznao da je dobio ulogu.

Upoznali se na setu i zaljubili - Toga ima i kod nas!

'Snimao sam i ranije u Americi, ali osjećaj da sam postao dio Marvelovog svemira kao Colossus je nevjerojatan. Ponekad ne mogu opisati taj trenutak, ali kad pomislim na njega osjećam se sretnim i ponosnim', rekao je i dodao da Colossusu ne posuđuje samo glas, već i pokrete. Dodao je kako je uživao u radu sa Ryanom Reynoldsom, ali i redateljem Timom Millerom.

 

Check out my @entertainmentweekly EXCLUSIVE: Meet Stefan Kapicic, the Serbian actor inside the 7-and-a-half-foot tall mutant #Colossus in @deadpoolmovie http://www.ew.com/article/2015/12/22/dead pool-colossus-stefan-kapicic #dreamsdocometrue

A photo posted by Stefan Kapicic (@stefankapicic) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene