osjećala se dobro

Srpska pjevačica pozitivna na koronavirus, u izolaciji je s kolegicom: "Počela sam osjećati simptome..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milica Todorović je za srpske medije potvrdila da se zarazila koronavirusom, a u izolaciji je s kolegicom i prijateljicom Slavicom Ćukteraš.

Srpska pjevačica Milica Todorović potvrdila je za Blic da je pozitivna na koronavirus. Vijest je potvrdila nakon što je objavljeno da je virusom zaražena njezina prijateljica i kolegica Slavica Ćukteraš.

"Napravila sam test kada i Slavica, jer smo se posljednjih nekoliko dana dosta družile, a tekst je pokazao da sam pozitivna", rekla je Todorović za srpske medije. Dodala je kako se do jučer osjećala dobro te nije znala da ima koronavirus, ali je već danas počela osjećati prve simptome te ima povišenu temperaturu.

"U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavamo se svega što nam je pripisao doktor i tako će biti dok god se ne budemo osjećale bolje i test ne pokaže da smo negativne", zaključila je pjevačica.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi 1 (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) +2 Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Celebrity Četvrti put otac: Bernie Ecclestone u 90. godini dobio sina, sretni roditelji otkrili su i njegovo ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene