tragičan kraj

MISTERIOZNA SMRT - danas bi napunila 38 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezina smrt obavijena je velom tajne koja vjerojatno nikada neće biti otkrivena.

Ksenija Pajčin bila je pjevačica koja je glasila za jednu od najseksepilnijih žena na srpskoj estradi. Ksenija se bavila plesom, bila članica skupine 'Duck', a potom je započela solo karijeru. S usponom karijere otvorila je i svoju plesnu školu.

Pogledaj i ovo Ksenija Pajčin - 3 Danas bi napunila 44 godine... Bila je jedna od najljepših pjevačica regije, a onda joj je njen dečko na stravičan način okončao život

Bila je u vezi sa crnogorskim manekenom Filipom Kapisodom, a njihova je veze često punila naslovnice novina i portala. Svađali su se i mirili, uglavnom zbog Filipove bolesne ljubomore, ali nitko nije mogao ni pomisliti da će sve to zajedno završiti tragično. 16. ožujka 2010. godine beživotna tijela Ksenije i Filipa pronađena su u njezinom stanu u Beogradu.

Epilog krvave romanse: Filip ubio Kseniju prijateljevim pištoljem

Filip je ubio Kseniju, a potom je sebi oduzeo život. Susjedi su čuli pucnjavu oko 16:30, a njihova tijela pronađena su oko 19 sati. Osim Filipove ljubomore, tom jezivom događaju, čini se, kumovalo je još nešto. Zgrada u Nikšićkoj ulici, kako tvrde oni koji su u njoj živjeli ili žive, navodno je ukleta i u njoj su se uvijek događale čudne stvari.

Iz stana pokojne pjevačice dopiru jezivi zvukovi - susjedi žive u strahu od duhova!

Nedavno se raspravljalo o tome kako se iz stana pokojne pjevačice noću čuju jezivi zvukovi i koraci, a njezina obitelj stan nikako ne može prodati jer se glas o ukletoj zgradi vrlo brzo proširio gradom.

Bilo kako bilo, tog je dana prekinut Ksenijin života, a ona bi na današnji dan napunila 38 godina.

 

"Kada kazaljke se sklope, pomislim na zebe i u nebo ovo pogledam, trazim samo jednu zvijezdu sjajniju od drugih da joj ime tvoje dam... " Danas bi slavili tvoj rodjendan andjele najljepsi

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene