Seksi diva

Pogled od kojeg bi se otopili i ledenjaci!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na humanitarnu akciju došla kao diva u bijelom, očaravajućeg pogleda i bujnih oblina.

Dobrotvorna udruga 'Make It Right Foundation' organizirala je večeru na kojoj se sakupljao novac za žrtve uragana Katarina kao i za sve ostale u Americi kojima je pomoć potrebna.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Zvijezda koja je prisustvovala ovom događaju i istodobno plijenila pažnju svih prisutnih bila je glumica Sofia Vergara. Bijela pripijena haljina savršeno joj je pristajala, a njezine bujne obline došle su do izražaja. Ljepotici nije mogao odoljeti ni Brad Pitt s kojim se diva fotografirala, a fotografija je osvanula na Instagramu.

Što je to Brad Pitt skrivao do sada? Napokon znamo!

Slavni ljepotan Brad Pitt došao je u pratnji svoje divne supruge Angeline Jolie koja je iz automobila pozdravljala goste. Ni ona nije zaostajala za Vergarom jer je u svojoj crnoj haljini plijenila poglede svih prisutnih. Elegantna haljina na jedno rame istaknula je vitku liniju ove hollywoodske dive.

Humanitarni je događaj nakratko okupio velika lica svijeta slavnih, no cilj je ipak bio prikupiti novac za one kojima je on neophodan, piše Daily Mail.

Prisustvovanje događaju uključivalo je plaćanje stola koji je koštao od 55.500 do 66.571 kuna, a mogla se kupiti i pojedinačna ulaznica po cijeni od 5.547 kuna. Ulaznice su rasprodane, a gosti su mogli uživati u ukusnim delicijama koje su im spremali slavni kuhari kao što su Susan Spicer, Donald Link, Chris Wilson i Rhonda Ruckman.

Organizaciju 'Make It Right Foundation' osnovao je Brad Pitt 2007. godine nakon što ga je šokirala slaba obnova New Orleansa nakon uragana. Sedam godina nakon grad je obnovljen, ali još uvijek je potrebno mnogo sredstava da bi se život ljudi vratio u normalnu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene