''lijepo vas za vidjeti''

Sježana Schillinger uživa sa sinom u Francuskoj: ''Bogatstvo je kad tvoja odrasla djeca žele provoditi vrijeme s tobom''

Snježana i Dino Mehun - 3 Snježana i Dino Mehun - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana i Dino Mehun - 1 Snježana i Dino Mehun - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 7 Snježana Schillinger - 8 Snježana Schillinger - 9 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 +19 Snježana Schillinger - 1 Galerija

Snježana Schillinger nedavno je sa sinom Dinom objavila fotografiju sa svadbe, a sada se pohvalila i kako su zajedno na odmoru u Francuskoj.

Naša poduzetnica Snježana Schillinger odmara sa sinom Dinom Mehunom u Francuskoj, a sve nam je otkrila u svojoj novoj Instagram objavi.

Na prvoj fotografiji poziraju na pješčanoj plaži sjedeći na ležaljkama u badićima te su nazdravljali čašom dobrog šampanjca.

Njihov široki osmijeh na licu otkrio nam je koliko se dobro zabavljaju. 

Snježana je u dvodijelnom šarenom bikiniju istaknula fantastičnu liniju.

"Stvarno si bogat kada tvoja odrasla djeca žele provoditi vrijeme s tobom", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

"Predivni", poručila im je Ecija Belošević.

"Maco lijepo vas je za vidjet", "Brutalno dobri", "Prekrasni", "Tvoje tijelo ostavlja bez daha uživam u pogledu", samo su neki od komentara.

Inače, Snježana je sina jedinca Dinu dobila u braku s poduzetnikom Zoranom Mehunom, a danas je sretno udana za poduzetnika Franza Schillingera.

Dino je prije prije dvije godine na svoj rođendan kleknuo pred svoju djevojku Tiju, kojoj je priredio romantičnu prosidbu, čime se ponosna mama Snježana pohvalila također na Instagramu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 3 Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 4 Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 5 Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 6 +26 Marco Cuccurin i Tatjana Jurić - 1 Celebrity Hrvat s gotovo milijun pratitelja o partneru koji mu je velika podrška: ''Tata nekad priča s njim više nego sa mnom, to je gotovo jedina stvar koju držim za sebe''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene