Majčin dan

Nove pridošlice u slavnim obiteljima: Danas slavimo mame!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povodom Majčinog dana, donosimo pregled poznatih dama koje su nedavno dobile najljepšu ulogu u životu – postale su mame.

Danas obilježavamo Majčin dan – blagdan posvećen svim mamama koji se slavi svake druge nedjelje u svibnju. Iako mame volimo, pazimo i mazimo svaki dan, danas je njihov dan pa im posvećujemo dodatnu pažnju.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

Povodom dana svih mama, mi vam donosimo kratki pregled poznatih mama koje su se u novoj, navažnijoj životnoj ulozi, našle tek nedavno.

Kate Middleton i princ William svijetu pokazali princezu!

Početkom godine, Shakira je drugi put postala mama. Rodila je sinčića Sashu, a s Piqueom već ima 2-godišnjeg sina Milana. Milla Jovovich također je drugi put postala mama, početkom travnja rodila je curicu Dashiel koju posebno obožava njezina starija sestrica Ever Gabo. U rujnu prošle godine rodila je i Scarlett Johansson, a mjesec dana nakon nje, roditelji su postali i Mila Kunis i Ashton Kutcher.

 

A photo posted by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Novopečene mame su i slavne Blake Lively, koja je postala mama malene James, zatim Liv Tyler i Jessica Biel, a posljednja u nizu slavnih mama je – vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton koja je prošli tjedan rodila djevojčicu Charlotte Elizabeth Dianu.

Justin i Jessica prvi put pokazali svog malenog frajera

Nismo zaboravili niti na poznate hrvatske mame. Na samom kraju prošle godine, prinove su razveselile Nikolinu Ristović i supruga Vidoja, Lanu Klingor Mihić, koja je rodila treću kćerkicu, a roditelji su postali i Ivana Đeldum i Slaven Bilić.

Friends will be friends...

Posted by Nikolina Pisek on Monday, March 2, 2015

Novopečene mame, koje su svoje prinove dočekale u posljednjih mjesec dana, su glumice Ivana Roščić i Ana Maras Harmander te pjevačica Žanamari Lalić.

Slaven Bilić najavio vjenčanje u Turskoj - I to više njih!

Drage mame, sretan vam vaš dan!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene