Spojio ih spektakl!

Amerikanac iz Supertalenta pozirao je u zagrljaju našeg osebujnog pjevača, zbog ovog je rasprodao sve što je imao u Americi!

Justus Reid Justus Reid Livio Andrijic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Justus Reid i Siniša Vuco - 9 Justus Reid i Siniša Vuco - 8 Justus Reid i Siniša Vuco - 7 Justus Reid i Siniša Vuco - 5 Justus Reid i Siniša Vuco - 6 Justus Reid i Siniša Vuco - 4 Justus Reid i Siniša Vuco - 2 Justus Reid i Siniša Vuco - 1 Justus Reid i Siniša Vuco - 3 Justus Reid i Novak Đoković - 5 +20 Justus Reid i Novak Đoković - 4 Galerija

Siniša Vuco i Justus Reid zajedno su pozirali u Frankfurtu gdje će zapjevati na koncertu Hrvatska noć u Frankfurtu.

Amerikanac Justus Reid kojeg je domaća javnost upoznala u Supertalentu u kojem je sve oduševio pjevanjem na hrvatskom jeziku, a nedugo nakon toga je rasprodao sve i preselio se na Balkan, nastupit će na kocertu Hrvatska noć u Frankfurtu, gdje je pozirao sa Sinišom Vucom.

Justus i Siniša su zajedno zagrljeni pozirali uoči koncerta koji će biti održan u Suwag Energie Areni, a koja je rasprodana godinu dana unaprijed, a čini se kako im dobre zabave ne nedostaje.

Hrvatska je publika upoznala Justusa u showu "Supertalent", u kojem je sve ostavio bez teksta izvedbama pjesama na hrvatskom jeziku, a koji zapravo ne govori. Zbog audicije u Hrvatsku je došao iz Rapid Cityja u američkoj Južnoj Dakoti i dok ondje nitko ne zna za njega niti ga prepoznaju na ulici, u našoj regiji već je velika zvijezda.

''Dolazim iz Južne Dakote, u Hrvatsku sam stigao kako bih nastupio za sve vas'', rekao je kada je išetao na pozornicu, a zatim je uslijedio šok.

Justus je nastup započeo pjesmom Maje Šuput "Lopove", što je šokiralo žiri i publiku, a posebno je bila zanimljiva reakcija Martine Tomčić.

"Pa je li ovo moguće?" iznenadila se Maja pa je ustala i zaplesala.

"Ti si u prošlom životu sigurno živio na Balkanu", "Nije lako, ali si se baš potrudio", "Sviđa mi se, pozdrav iz Sarajeva", "Nadam se da će Dino vidjeti video", "Bravo, svaka čast", "Kao američki dečko imaš super bosanski naglasak", "Super si ovo odradio, snimi nam još nešto", komentari su kakve stalno dobiva za svoj talent.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić i Dino Merlin - 1 Ivana Banfić - 4 Ivana Banfić - 3 Ivana Banfić - 2 +20 Ivana Banfić - 1 Celebrity Pogledajte trenutak u kojem ni Dino Merlin nije odolio našoj Ivani Banfić: "Večeras si spektakl!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +27 Aleksandra Prijović - 2 Zanimljivosti Evo koliko je Prija zaradila nakon pet koncerata u Areni, od ovakve cifre bi se nekome moglo i zavrtjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene