četvrto dijete

Nitko nije znao da je trudna: Simona Mijoković rodila kćerkicu, otkrila je i po kome je malena dobila ime

Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Facebook 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 2 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) Simona Mijokovic (Foto: Facebook) +0 Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Galerija

Simona Mijoković rodila je četvrto dijete u ponedjeljak te je na Facebooku napisala koje joj je dala ime te da je sve prošlo dobro.

Simona Mijoković u ponedjeljak je rodila kćerkicu, a trudnoću je čuvala daleko od javnosti. Na društvenim je mrežama otkrila i njezino ime.

"Dobro došla, Zvjezdana. Teško je pronaći sve riječi zahvale koje stanuju u srcu i napisati ih u jednom statusu. Zato dajem svu hvalu i slavu Isusu mom Spasitelju i Otkupitelju: 'Cijelim bićem svojim blagoslivljam Vječnoga! Neka slavljeno bude sveto ime tvoje, Gospodine, jer si nam udijelio dragocjeni dar novoga života. Neka tvoj blagoslov bdije nad Zvjezdanom. Ispuni njezin duh mudrošću ljubavlju i milosrđem, neka ti služi u sve dane svojega života i nauči prepoznavati Tvoju veliku ljubav prema njoj. Hvaljen budi zbog povjerenja i prepuštanja Zvjezdane u naše ruke, neka te slave čete anđela i svi narodi. Ljubljeni Isuse, Spasitelju, Otkupitelju, Sine Boga Živoga, Ti činiš tako velika čudesa, hvala Ti i sva slava", napisala je Simona na svom Facebooku uz fotografiju iz bolnice.

🌸💓Dobrodošla Zvjezdana 💓🌸 Teško je pronaći sve riječi zahvale koje stanuju u srcu i napisati ih u jednom statusu . Zato...

Posted by Simona Mijoković Simona Mijoković on Monday, July 6, 2020

"Danas u zoru stigli smo u bolnicu u 5:45 krenuli, pripremili me i ujutro rodila sam novo čudo Božje Ljubavi, došla je Zvjezdana u moje naručje. Ljubljena moja kćeri Zvjezdana, čekali smo te u tišini srca, skrovitosti našeg doma, molitvi zahvale i radosnog osmijeha svih ovih 9 mjeseci. 9 mjeseci milosne i uredne trudnoće! Hvala svim dušama koje mi je Gospodin u ovih 9 mjeseci tišine darovao, a posebno i svećenicima i časnim sestrama koji su nas pratili molitvom i svima koji su prikazivali brojne mise za Zvjezdanu i mene. Stostruko primili. U mom ste srcu i molitvi zahvale čuvani vječno", nastavlja Simona.

"A tu je i moj najdraži pater Zvjezdan. Svojim zagovorom nas čuvao. Patere Zvjezdane, a sada osim što živiš u mom srcu vječno, i molitvi zahvale svaki dan i tvoje ime nosi moje četvrto dijete. I dok god dišem, svjedočit ću koliko si mi pomogao i doveo me k Izvoru života - Isusu mom Spasitelju i Otkupitelju .
A posebno ću i mojoj Zvjezdani pričati o tebi kako je dobila ime po velikom i predivnom svećeniku koji je njezinu mamu doveo do Isusa. Isuse, hvala Ti", napisala je u objavi.

Simona se prije četiri godine udala za Stanislava Mijokovića, s kojim je dobila sina i kćer. Kćer Gabrijelu ima iz braka s Antom Gotovcem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene